• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleindochter geboren gefeliciteerd

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Romke
Bekeken: 496

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En uiteraard ook de felicitaties voor de gelukkige Ouders. Hoezee, daar is baby twee!

Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Ps Tineke maak Je een foto als Je Kleindochter in het mooie wiegje legt. Negen maanden op een rij, elke dag een stapje dichterbij. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van naam!

Functionele Cookies Deze cookies stellen ons in staat het gebruik van de site te analyseren, zodat we de prestatie kunnen meten en verbeteren.

Ik weet hoe je je voelt, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter, wat een droppie he. Zullen we in plaats daarvan een keer videobellen om jullie dochter te kunnen bewonderen? Felicitatie bij geboorte tweede, net voor de kerstdagen Groetjes Ans, kleindochter geboren gefeliciteerd, verdienen ook een speciale geboorte felicitatie voor hun zoon of dochter, kleindochter geboren gefeliciteerd kleinkind krijgen is een van mooiste dingen die me overkomen zi.

Prachtig mooi kindje. Hallo Tineke?

Heel veel geluk met jullie kleine Martine. Ps Tineke maak Je een foto als Je Kleindochter in het mooie wiegje legt.
 • Tineke gefeliciteerd met de geboorte van dit wondertje!
 • Opa met zijn kleindochter!! Ooooh Tineke, geweldig wat leuk, wat een prachtige kleindochter heb je gekregen..

Gefeliciteerd met jullie kleindochter teksten en kaartjes:

Van schattige Forever Friends kaarten tot geboortekaarten met schattige dieren of juist een hip design. Liefs, Mienokje. Van harte gefeliciteerd met jullie kleintje. Anoniem 21 december om Wat een wonder na alle zorgen. Een wenskaart voor een geboorte?

 • Hetty 21 december om Feliciteren met geboorte in het Frans Sincères félicitations pour la naissance de votre bébé.
 • Bij ons vind je daarom volop schattige, vrolijke en hippe wenskaarten om iemand te feliciteren met de geboorte van hun kleindochter. Liefs Betina.

Het is een plaatje om te zien, geniet er van. We mochten van de verpleging gerust nog daarna komen. Ik zag dat schattige snoetje voorbij komen en ooooooooooooooooh! Wat heerlijk dat alles goed is en wat leuk dat je vernoemd bent. Liefs Suze. Anneke 21 december om Wat fijn dat alles goed kleindochter geboren gefeliciteerd gegaan. Wil je opa en oma feliciteren met de geboorte van hun kleindochter of kleinzoon, kleindochter geboren gefeliciteerd.

Gefeliciteerd met jullie kleindochter of kleinzoon!

Lieve Irma en Job, Jullie zijn ouders geworden van een zoon! Hoi Tineke van Harte gefeliciteerd met jullie kleindochter, wat een rijkdom en wat fijn om te horen dat alles goed gaat met haar. Kijk eens tussen onze teksten en gedichten voor geboortekaartjes of kies voor het volgende gedichtje. Hoi Oma Tineke, Van harte gefeliciteerd met je eerste kleindochter, dat is iets speciaals.

Wat heerlijk dat alles goed is en wat leuk dat je vernoemd bent. Meer inspiratie nodig voor een hilarische tekst. Wat een leuke foto's. Zeker na de spannend kleindochter geboren gefeliciteerd die jullie achter de rug hebben. Hoi Tineke, geniet er maar lekker van.

Fotokaarten

Lieve groetjes hanneke. Ha oma Tineke en Fam. Unknown 24 december om Van Harte Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter en de ouders natuurlijk met hun dochter,prachtige namen heeft ze gekregen en een heel mooi meisje waar jullie trots op mogen zijn na alle spanning.

Feliciteren met geboorte in het Frans Sincres flicitations pour la naissance de votre bb. Geniet er van, en ik hoop dat je dochter het ook goed m. Abonneren op: Reacties voetbal vrouwen live volgen Atom.

Ken jij iemand die net opa of oma is geworden van een prachtige kleindochter. Gefeliciteerd met je prachtige kleindochter Tineke. En dan kan het grote genieten hopelijk echt beginnen. Gefeliciteerd met kleindochter geboren gefeliciteerd kleine wonder! Hallo Tineke, kleindochter geboren gefeliciteerd.

Toegevoegd aan je collectie

Papa blijft gewoon papa. Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk om een leuke kaart met persoonlijke felicitatie te versturen. Met een kleinkind van 8 maanden en een tweede kleinkind op komst weet ik denk ik wel een beetje hoe jullie je nu voelen. Daarom vind je bij ons geboortekaartjes in verschillende stijlen.

Misschien heb je wel een favoriete band of songwriter die een mooie tekst geschreven heeft, maar je kunt natuurlijk ook kleindochter geboren gefeliciteerd mooie tekst opzoeken.

Lenie Hempen 21 december om Helaas kunnen we niet op kraambezoek komen in deze tijd. Laat je hart spreken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 03:09 Theodore:
   Hallo Tineke, Hier ben ik eindelijk sorry voor de late reactie maar even goed gemeend hoor. Groetjes, Sjanie.

  Ten anker

  Vond