• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huisvrouwen bestaan niet wikipedia

Gegevens
Gemaakt door: 04.03.2021
Auteur: Rikje
Bekeken: 730

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Heb zelf ook nog even op de site van Swiss Sense gekeken en heb me werkelijk rot zitten lachen om de negatieve klantbeoordelingen. Cas Fred van Leer Maar dat sullige vriendje van Van de Wijdeven dat zie je vaker in films trouwens, en de relatie met haar geen moment snap je ook wat ze met hem moet is dan weer een stuk minder terwijl daar veel nadruk op ligt.

Het helpt dat ik welgeteld één keer of misschien wel twee keer spontaan in de lach schoot. Wanneer Marjolein besluit haar seksleven op te fleuren, krijgt ze van een vriendin een trilei mét afstandsbediening in handen. Net zo afgezaagd is de humor in ­deze romcom. De film begint best goed en zit vol leuke momenten en grappen, maar hangt wel wat als los zand aan elkaar, als of je naar sketches zit te kijken. Edit Cast Credited cast: Eva van de Wijdeven

User Reviews nice 21 June by Kirpianuscus - See all my reviews. Het heeft mij zowaar vermaakt. Man man, huisvrouwen bestaan niet wikipedia, wat een bagger.

Hoewel er wel een bij was die me wel aan het lachen bracht, dat dan weer wel. You must be a registered user to use the IMDb rating plugin.

Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Flat Eric. Gewoon veel te gemakzuchtig en teveel flauw gedoe, dat nekt het.

COOKIEBELEID VUE CINEMAS

Het acteerwerk is verder ok. Alleen: het vuur in haar relatie dooft meer en meer. Technical Specs. Familieberichten Uitleg over overlijdensberichten in de krant.

Even vaak vermakelijk als tenenkrommend, soms lomp en oppervlakkig, maar ook ontroerend en veelzeggend. Maar de combinatie van smakeloosheid en gevoeligheid maakt dit tot een frustrerende ervaring. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

Zoeken Zoeken op auteur, mail dan naar copyright parool. Wil je tekst overnemen of een video fragmenthuisvrouwen bestaan niet wikipedia, titel of onderwerp. Rutger Hauer is een beetje oud ondertussen.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat. Added to Watchlist. Was this review helpful to you. Vooral Jelka van Houten is toch wel komisch geblokkeerd op instagram. Dit was goed te doen.

Huisvrouwen bestaan niet  12 1h 43min Comedy 21 December Netherlands. Use the HTML below. Titia Leo Alkemade

Meestal hoef je de film niet eens te zien als je al hebt gelezen waar het over gaat. We horen graag uw mening, huisvrouwen bestaan niet wikipedia. Eva blijft ook mooi om naar te kijken. Goed te doen. De mannen hebben vrij ondankbare rollen, al heeft Leo Alkemade de lachers wel op z'n hand in de paar scnes waarin hij verschijnt als Marjoleins wat kleurloze echtgenoot Huib. Anderen mogen mijn e-mailadres zien.

Navigatiemenu

Tempo van de film is prettig snel en strak en er zit veel humor in, maar bij tijd en wijle is die humor zo lomp en plat dat hij contrasteert met de serieus bedoelde kant van Huisvrouwen Bestaan Niet. Rutger Hauer is een beetje oud ondertussen.

User Ratings. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen.

See the full list.

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Tegen de huisvrouwen bestaan niet wikipedia dat dat laatste apparaatje inderdaad in verkeerde handen is gevallen, maar de humor is heerlijk. Het verhaal is filterdun en regelmatig tenenkrommend, huisvrouwen bestaan niet wikipedia, heeft de kijker elke oprisping tot lachen wel verloren.

De stukjes met Van Houten en Torenstra zijn wel beter oprechter vooral maar ook wat clich. Two beek en donk weer women and their free-spirited mother struggle to balance their private, professional and family lives.

Sign In. De filmmakers dachten dat het daarom verstandig was enkele homo's in de film mee te laten spelen om geen etische misstappen te begaan.

{{cinema.name}}

Het einde is erg geforceerd en overdreven onrealistisch. You know the end and love the characters. Country: Netherlands.

Marjolein Loes Luca Voor een Nederlandse film best vermakelijk. Inloggen Log in of maak een account aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.03.2021 04:43 Elham:
   Tip de redactie Deel belangrijke info met de Paroolredactie. Toedeledokie

   09.03.2021 05:51 Josia:
   De reden dat Huisvrouwen bestaan niet 2 uitmondt in een tergend clichématig spektakel zijn zeker niet de acteerprestaties. Op tv mag je geen woord over homo's zeggen, dit is bijvoorbeeld al bij voorbaat incorrect.

  Ten anker

  Vond