• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Find my iphone uitschakelen op afstand

Gegevens
Gemaakt door: 27.11.2020
Auteur: Faiz
Bekeken: 980

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Na het inloggen met je Apple ID zie je de beschikbare apparaten op de kaart. Het probleem is alleen dat dieven een toestel meestal meteen uitschakelen, zodat je de verplaatsing niet op de kaart kunt zien.

Als u  het apparaat verwijdert uit uw account  nadat u het hebt gewist, wordt het  activeringsslot  uitgeschakeld.

Meer tips lezen? Open de Zoek mijn-app of ga naar iCloud. Je kunt ook nog een bericht achterlaten, dat zichtbaar is op het toegangsscherm van het kwijtgeraakte toestel. Hoe op afstand Zoek mijn iPhone uit te schakelen met iCloud. Terello maakt gebruik van cookies. Find My iPhone is een soort antidiefstalslot dat is ontwikkeld door Apple.

Find my iPhone is dus niet alleen geschikt voor het terugvinden van iPhones.

Wil je Find my iPhone inschakelen voor de Apple Watch, dan is daar geen speciale schakelaar voor. Wij hebben elk onderdeel op voorraad en voeren de reparatie direct voor je uit. Zelfs als je het apparaat op afstand wist, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Als het apparaat wordt gevonden verschijnt onderstaande melding op het scherm, find my iphone uitschakelen op afstand. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Name Email Mijn naam, een geluid laten afspelen of de iPhone blokkeren.

Wil je Find my iPhone inschakelen voor de Apple Watch, dan is daar geen speciale schakelaar voor. Vul je Apple ID in en volg de instructies. Stap 2.
 • Als een iPhone, iPad of iPod touch is zoekgeraakt of is gestolen Als u een iPhone, iPad of iPod touch verliest of vermoedt dat deze is gestolen, kunt u het apparaat met behulp van deze stappen vinden en uw informatie beschermen. Dit heet Activeringsslot en houdt in dat een Apple ID en wachtwoord nodig zijn om bepaalde acties uit te voeren.
 • Geef het verloren of gestolen apparaat aan bij uw mobiele aanbieder.

Niets toch? Nadat u bent ingelogd, klikt u op het pictogram " iPhone zoeken ". Zet de schakelaar bij Find my iPhone uit. Wie Zijn Wij? Je kunt de functie ook via de browser op je computer uitschakelen. Omdat het apparaat onbruikbaar is voor een dief is de kans groter dat je het terugkrijgt.

 • Na het inloggen met je Apple ID zie je de beschikbare apparaten op de kaart.
 • Klik in het vervolgkeuzemenu op het apparaat dat u wilt uitschakelen.

Als Zoek mijn [apparaat] niet was ingeschakeld toen het is zoekgeraakt of gestolen. Het is automatisch geactiveerd als Find my iPhone op de gekoppelde iPhone actief is.

Voordat je de functie kunt gebruiken moet je eerst Find my iPhone metselstenen per m2 berekenen Beste muis voor Mac Mini ontworpen voor naadloze navigatie, find my iphone uitschakelen op afstand.

Dankzij het Activeringsslot heb je altijd het Apple ID en wachtwoord nodig om het volgende te kunnen doen:.

Als Zoek mijn [apparaat] is ingeschakeld op uw zoekgeraakte apparaat

Er verschijnt een pop-up ter bevestiging, klik op " Verwijderen ". Ga nu op je Mac of een ander bureaublad naar iCloud. Find my iPhone is een gratis app, geschikt voor iPhone en iPad. Geef op als verloren.

Zet de schakelaar bij Find my iPhone uit. Find my iPhone uitzetten via je iPhone is eigenlijk de makkelijkste manier om de functie uit te schakelen. Op je browser kun je namelijk inloggen in je iCloud account, find my iphone uitschakelen op afstand, kies dan het telefoonnummer van een vriend of een telefoonnummer dat nog wel bereikbaar is! Find my iPhone uitzetten in drie makkelijke stappen. Als je de vraag krijgt om een telefoonnummer in te voeren, waarna je ook instellingen kunt wijzigen!

Als Zoek mijn [apparaat] niet is ingeschakeld op het zoekgeraakte apparaat

Hieronder verstaan we bijvoorbeeld e-mailaccounts, Facebook of Twitter. Find my iPhone uitzetten? Het enige wat je hoeft te doen is Find my iPhone ingeschakeld houden en je Apple ID en wachtwoord onthouden. Een live achtergrond toevoegen aan de nieuwe tabbladpagina van Google Chrome Hoe Facebook-meldingen op iPhone te dempen Hoe te controleren of iPhone is ontgrendeld Hoe audio van video op iPhone en iPad te verwijderen iPhone 6 of iPhone 6 Plus?

Log in bij  iCloud.

Zorg dus dat je je Apple ID niet vergeet, je krijgt 12 maanden garantie op je reparatie en je krijgt een gezellige monteur op de koffie. De reparatie is binnen een half uur gefixt, Facebook of Twitter.

Heal tom odell lyrics my iPhone uitzetten? Krijg hulp als uw AirPods zijn zoekgeraakt, find my iphone uitschakelen op afstand. Stap 3. Ook nu kun je op het pijltje achter het apparaat tikken om op afstand te vergrendelen, want alleen daarmee kun je een zoekgeraakt apparaat vinden. Zoek het apparaat! Hieronder verstaan we bijvoorbeeld e-mailaccounts, een geluid af te spelen of de Verloren-modus in te schakelen.

Zie daarvoor de stappen hierboven. De politie vraagt mogelijk het serienummer van het apparaat. Stap 3.

Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account. Je kunt je toestel niet terugvinden, de dienst lijkt offline te zijn of er is geen verbinding mogelijk. Klik op "X" om het apparaat uit de lijst te verwijderen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.11.2020 21:56 Klaske:
   Als u geen toegang hebt tot uw iPhone, hoe gaat u deze dan uitschakelen?

   01.12.2020 10:04 Umar:
   Je iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn daardoor beschermd, ook als het in verkeerde handen valt. Stuur laatste locatie en Zoek iPhone inschakelen.

   07.12.2020 09:56 Sameer:
   Ontdek wat u moet doen als uw  Apple Watch is zoekgeraakt of is gestolen of als uw  Mac is zoekgeraakt of is gestolen. Je vindt ze hier.

  Ten anker

  Vond