• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eigen beltoon iphone 7

Gegevens
Gemaakt door: 18.09.2020
Auteur: Dido
Bekeken: 579

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt zien dat een van de twee liedjes nu een lengte heeft van veertig seconden. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Dit doe je door met de rechtermuisknop op het lied te klikken. Apple maakt het niet heel gemakkelijk om een persoonlijke beltoon in te stellen. Heb je de perfecte starttijd gevonden? Workshops iTip: Sterke wachtwoorden maken op de iPhone en Mac. Maar meestal wil je niet dat de ringtone begint aan het begin van het nummer.

Klik op het tabblad Opties.

Het liedje verschijnt nu dubbel in je bibliotheek. Geen resultaten gevonden. Tags iPhone iTunes mp3 muziek ringtone. Je gegevens hebben we opgeslagen. Swingend onderweg met deze muziektips voor je smartphone Luister jij graag onderweg muziek?

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone

Zorg ervoor dat het originele bestand wordt teruggezet. Komt een fragment niet lekker uit, probeer dan bijvoorbeeld het tweede refrein. Je hoeft dus niets te synchroniseren. Maar meestal wil je niet dat de ringtone begint aan het begin van het nummer. Toon meer resultaten. De ringtone instellen Nu staat de ringtone op je telefoon.

 • Maak een account aan of log in op een bestaand account. Je kunt geluidsfragmenten ook bewerken en voorzien van effecten.
 • Bestel nu Abonneren.

De 5 leukste online muziekplatformen Op je vrije dag lekker op de bank met wat tijdschriften en een eigen beltoon iphone 7 muziekje op de achtergrond, dat klinkt toch heerlijk? Hoewel je iPhone wordt geleverd met diverse ringtones, hebben wij de 5 meest swingende online muziek aanbieders voor je op een rij gezet, eigen beltoon iphone 7.

Omdat muziek nou eenmaal alles beter maakt, zijn ze nou niet heel spectaculair te noemen. Tik op een geluid onder 'Geluiden en trillingspatronen'. Zorg ervoor dat het originele bestand wordt teruggezet. Klaar is Kees: je hebt nu een nieuwe ringtone.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Je ziet nu dat het lied dubbel in de bibliotheek verschijnt. Workshops iTip: Sterke wachtwoorden maken op de iPhone en Mac. Herhaal stap 2.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Luister ook even of je tevreden bent met de 40 seconden daarna. Nu is het zaak om het bestand om te zetten.

De ringtone aanmaken met iTunes en de Finder

Selecteer vervolgens in de linker kolom de optie Tonen. Zo kun je meteen al horen wie er belt. En dat zonder de standaard iOS-functies op je telefoon. Wachtwoord vergeten? Draadloos is de toekomst, daar kunnen we niet meer omheen.

Zorg ervoor dat het originele bestand wordt eigen beltoon iphone 7. En dat zonder de standaard iOS -functies op je telefoon. Sleep het. Ja Nee. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Macworld.

Ook iets voor jou. Lees ook.

Kort de muziek in

Zoek een beltoon die u wilt kopen en tik op de prijs. Dan is het tijd om de muziek ook echt in te korten. Tik onder 'Geluiden en trillingspatronen' op het geluid dat u wilt wijzigen. Workshops Door Laura Grootaarts 6 april 2 min.

Tags iPhone iTunes mp3 muziek ringtone. Publicatiedatum:   5 april Om te zorgen dat we Macworld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.09.2020 22:48 Nazife:
   Selecteer de nieuwe ringtone en synchroniseer deze met je iPhone. Met een leuke ringtone kun je eenvoudig je iPhone personaliseren.

   20.09.2020 04:49 Lieuwe:
   Check dan ons overzicht met de beste iPhone aanbiedingen. Draadloos is de toekomst, daar kunnen we niet meer omheen.

  Ten anker

  Vond