• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf een kruiswoordpuzzel maken

Gegevens
Gemaakt door: 13.09.2020
Auteur: Gregorius
Bekeken: 954

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Leuke variatie op een gewone s. De overgebleven letters vormen een woord of zin, dit is de oplossing van de puzzel.

Ken je misschien nog een andere site? Daarnaast is er de oplossing, deze kun je gebruiken om jouw persoonlijke boodschap in te verstoppen. Dag meneer van Schie Wat een uitkomst uw blog.

Er zijn diverse gratis websites beschikbaar waarmee je snel en simpel een kruiswoordpuzzel maakt. Unknown 10 juli om

Lesbrief:  Zo maak je een kruiswoordpuzzel. Unknown 10 juli om Wij gebruiken cookies om het gebruik van deze website te meten en om advertenties persoonlijk te kunnen maken. Anoniem 31 augustus om Zie einde van bericht voor instructie. Nee hoor.

Deze kun je aanvullen met jouw eigen woorden om het persoonlijker te maken. Dit kan met Facebook, Twitter of gewoon een linkje per mail.

Gratis downloaden

Deze thema's bevatten algemene woorden die van toepassing zijn op dat thema. Bij wél een oplossing vormen de overgebleven letters het antwoord, bij geen oplossing wordt de woordzoeker aangevuld met willekeurige letters. Vooral voor kinderen zijn kleine letters eenvoudiger te lezen.

Mogelijkheden van woordzoekers. Deze puzzels ga ik niet gebuiken in een les, maar bij de dagverzorging van ouderen. Er zijn drie soorten kruiswoordraadsels, namelijk het cryptogram, de Zweedse puzzel en de doorloper.

Woordzoeker maken.

In dit artikel lees je hoe je zelf een kruiswoordpuzzel maakt. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een woordzoeker commercieel te gebruiken, zelf een kruiswoordpuzzel maken.

Opmaak Na het maken van de woordzoeker is deze te printen of online op te lossen. Toggle navigation. Laat me weten waar het probleem zit! Heeft u de handleidingen van ICT-idee liever op papier.

Waarom zelf kruiswoordpuzzels maken?

Toggle navigation. Later kunt u de vragen en antwoorden dan zonder typewerk weer plakken in Puzzlemaker. Erg jammer. Voer bij step 3 de maat in die u de puzzel wilt meegeven.

Ik vond zo snel de leerzame afwisseling wc rol knutselen moederdag lesmateriaal die ik zocht en denk dat leerlingen leuk zullen vinden.

Wat is een woordzoeker Een woordzoeker is een puzzel waarbij woorden gezocht moeten worden in een zelf een kruiswoordpuzzel maken met letters. In dit artikel lees je hoe je zelf een kruiswoordpuzzel maakt. Kijk eens bij bericht Kubbu: een e-learningstool om online oefeningen mee te maken.

Ken je misschien nog een andere site.

Edublogger 2020

Opmaak Na het maken van de woordzoeker is deze te printen of online op te lossen. Variaties De variaties van woordzoekers zijn eindeloos! Anoniem 6 december om Kruiswoordpuzzel maken Kruiswoordpuzzels zijn puzzels die uit vakjes bestaan waarin je letters van woorden in moet vullen.

De variaties van woordzoekers zijn eindeloos!

Een leuke bijkomstigheid is dat je de puzzel kunt delen, als spelletje voor zelf een kruiswoordpuzzel maken of als Facebook promotie actie.

Dank voor een reactie. In dit artikel lees je hoe je zelf een kruiswoordpuzzel maakt. Anoniem 28 november om Kruiswoordpuzzels zijn puzzels die uit vakjes bestaan waarin je letters van woorden in moet vullen. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een woordzoeker commercieel te gebruiken. Bijvoorbeeld als bananen cake van zelfrijzend bakmeel aan een nieuwsbrief, bijvoorbeeld via Facebook.

Zonder de aanschaf van speciale en meestal dure software kan dit voortaan online.

Wat is een woordzoeker

Deel jouw puzzel online met vrienden of familie. Voor in de verloren uurtjes, als leerlingen bijvoorbeeld eerder klaar zijn met een repetitie, is het handig om enkele kruiswoordpuzzels in voorraad te hebben. Daarnaast is er de oplossing, deze kun je gebruiken om jouw persoonlijke boodschap in te verstoppen.

Anoniem 12 juli om ? Dezelfde letters kunnen meerdere keren gebruikt worden. Unknown 15 december om Dit woord schrijf je horizontaal of verticaal bij hetzelfde nummer in het kruiswoordraadsel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.09.2020 04:11 Carola:
   Voer bij step 3 de maat in die u de puzzel wilt meegeven.

   21.09.2020 14:52 Aymen:
   Door dit aan te passen kunnen eenvoudigere puzzels worden gemaakt, die bijvoorbeeld beter geschikt zijn voor kinderen. Niet moeilijk over doen: gewoon bij 1 een titel invullen, bij 2 het aantal vakjes horizontaal en verticaal, bij 3 de grootte van de vakjes, bij 4 de woorden en de omschrijvingen en daarna klikken op "Create my puzzle".

   22.09.2020 18:49 Sandhia:
   Hoi, Ik heb de site bekeken, maar vind het geen praktisch programma.

  Ten anker

  Vond