• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Van ton naar kg tabel

Gegevens
Gemaakt door: 14.12.2020
Auteur: Doris
Bekeken: 589

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bereken het bedrag dat de klant moet betalen. Zorg dat je dan eerst de straal berekent.

Een pot verf weegt 5. Medicijnen verwerkt in capsules worden in milligram uitgedrukt. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar. Bij het metriek stelsel gaat het om maten, zoals lengte, breedte, hoogte, maar ook om gewicht of inhoud. Moeder weegt 28 kg minder.

Boris hull rotterdam ferry timetable kg meer dan Bas.

Tussen mm 3 en dm 3 maak van ton naar kg tabel twee stapgroottes, dus de factor is 1. Hoeveel cartridges kun je maximaal verzenden in deze postdoos. Bereken het totale bedrag dat mevrouw H. In welke windrichting wijzen de pijlen in het midden van de Tuinstraat.

De hond weegt. De diagonalen staan loodrecht op elkaar.
  • Rond het getal af tot op een tiental.
  • Hoeveel kilogram woog jij toen je geboren werd?

Onthoud de volgende zin: Als de gewichtseenheid groter wordt, dan wordt het getal kleiner. In welke straat bevindt Ilham zich nu? De muren staan ook loodrecht tegen elkaar aan. In welke straat ligt het leerbedrijf van Toos? Wat is de prijs van een parfumflesje?

  • Hoeveel moet je betalen?
  • Vervolgens worden een aantal oefeningen uit het rekenboek samen opgelost. Grote getallen rondje meestal af op duizendtallen, Nadere informatie.

Werkblad bij lesvoorbereiding. Water kost 1,36 per m 3. Deel 2 is eigenlijk herhaling van alle stof. Door de zijwanden omhoog te buigen, ontstaat een doos. Hoe noteren we dat in de omzettingstabel. Grote getallen rondje meestal af op duizendtallen.

Cookiemelding

Hoeveel gram weegt een vierkantje? Kijk alleen naar het gehele getal voor de komma. Welke meter geeft de hoogste snelheid aan?

De ram weegt. Kies het meest geschikte weegtoestel. Een scooter rijdt op een bepaalde route met een gemiddelde snelheid van 45 kilometer per uur! Weeg ze daarna. Een klant heeft 26 balken van 5x7 cm nodig. Bereken de oppervlakte van dit stuk land in m 2.

Ton (t) naar kilogram (kg) omrekenen en andersom

In de folder van de leverancier zijn de maten van de beeldschermen aangegeven in inches. Gewichten meet je in gram. Een klant vraagt aan de verkoper een stuk van ± 2 kg.

Bereken hoeveel pakken schroten er nodig zijn. De te betegelen keuken is 3,20 meter breed en heeft een lengte van centimeter.

Deel van geheel Opdracht Van ton naar kg tabel 8 deel. Teken jezelf of plak een foto van jezelf in het vak voor elk leerjaar. Kennismaken met breuken Bij elke cirkel is de diameter precies 2 x de straal. Blok 1 Herhalingstoets herhalingstoetsen Blok princess irene van lippe biesterfeld Herhalingstoets 1 Reken uit en maak vast.

Educatieve video 1 Educatieve video.

Uitleg eerste deel, samenvatting

Colofon Uitgeverij: Edu Actief b. Omrekenregels Nadere informatie. Hieronder zie je vijf of meer pdf-werkbladen die altijd zonder problemen kunnen worden geprint.

Hoeveel liter drank heeft Louis gekocht. Hoeveel centimeter is een struisvogelei groter dan een kippenei. De diepte van de brievenbus is 14 centimeter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0