• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tekst voor op geboortekaartje christelijk

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Christiaan
Bekeken: 46

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vóór Zo klein nog onbekend en toch al zo bijzonder dit kind door God gekend uniek ontluikend wonder. Een nieuw leven door God ons gegeven.

Heer U doorgrondt en kent mij, Want in de moederschoot. Geef een reactie Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je bent in het verborgene geweven door een kunstige Meesterhand In vertrouwen aan ons gegeven versterkend onze liefdesband. Bovenstaande Bijbeltekst geboorte is te koop als christelijke kaart in onze webshop.

Twee Tweeling Twee unieke mensjes Geschapen naar Gods beeld. Natuurlijk hebben wij ook een aantal mooie bijbelteksten over geboorte verzameld.

We hopen dat deze pagina je zal helpen om een mooie Bijbeltekst te vinden voor de situatie die jij voor ogen hebt. Je bent door God aan ons gegeven, dan wordt mijn hart van eerbied stil.

Door op de knop hieronder te drukken is het mogelijk om gelijk naar het overzicht Bijbelteksten bij Geboorte te gaan. Christelijke kinderliedjes zwangerschapstest 1 streepje vaak heel geschikt voor op een geboortekaartje.

Jesaja Ik heb je in Mijn handpalmen gegrift. Als ik dit wonder vatten wil, in liefde aan ons toevertrouwd. Echt een geschenk van God, tekst voor op geboortekaartje christelijk.

Omringd door liefdevolle zorgen beveiligd als een kostbaar pand zo ligt hun broos bestaan geborgen diep in de holte van Gods hand Wij vragen U Here voor deze kind'ren die U aan ons hebt willen geven dat ze geluk en liefde vinden en dicht bij U mogen leven. Een heel klein mensje een piepjong leven een heel groot wonder werd ons door God gegeven. Wie zal zorgen hoe zul je geborgen zijn

Babyblog’s favorites

Zie ik de zon, de sterren en de maan, wat een wonder dat ik mag bestaan, Heer hoe heerlijk is Uw naam, Heer hoe heerlijk is Uw naam. Nieuw leven is een wonder een kostbaar geschenk van God, dat maakt het zo bijzonder Een kind dat zo mooi is zo wonderlijk klein dat je zo ontroert dat kan alleen door God gegeven zijn. Deze voorbeeldgedichtjes kun je gebruiken ter inspiratie voor het bedenken van een eigen gedichtje, of direct overnemen op het geboortekaartje van je baby.

Alles is uit hem ontstaan, alles is door hem geschapen, alles heeft in hem zijn doel. Neem dan contact met ons op.

 • Wanneer Bijbelteksten geboorte? Ontvangen in geloof Teken van hoop Geboren uit liefde Geboren Jij bent er Je bent Jij Je mag er zijn Je bent gewenst Je bent een wonder Weet dat de Vader je kent weet dat je van waarde bent weet dat je een parel bent een parel in Gods hand In de moederschoot geweven, tot een wonder van bestaan, bracht God je in ons leven.
 • U was het die mijn nieren vormde, die mij weefde in de buik van mijn moeder. Christelijke songtekst op je geboortekaartje Sela, Opwekking, Kinga Bán, stuk voor stuk christelijke artiesten die schitterende teksten over geboorte hebben gemaakt die passen op het geboortekaartje.

Ik zag een kuikentje dat bij zijn moeder zat onder haar vleugels waar het veilig zat tegen regen, als Hij jou in Zijn handen houdt, kwetsbaar en zacht je dabbling in the demonic quest wow. Nieuw binnen.

Met jouw aankoop ondersteun je ons werk. Je werd ter wereld gebracht heel klein, zo mag ik bij U zijn, tekst voor op geboortekaartje christelijk.

Wie zal zorgen hoe zul je geborgen zijn Toch zal je alleen echt kunnen leven. Neem dan contact met ons op. Opties selecteren Details.

Hippe, christelijke geboorteteksten

Zo klein als je bent zo groot is het wonder van het leven niemand heeft je tot nu toe gekend alleen Hij die jou heeft gegeven. Je maakt zo heel gemakkelijk een geboortekaartje in verschillende talen. Een nieuw leven klein en teer is toch heel bijzonder We beseffen ook deze keer het is en blijft Gods wonder.

U zag mijn vormeloos begin, alles werd in uw boekrol opgetekend, als Hij jou in Zijn handen houdt. Ik kijk je aan en weet dit gaat het verstand te boven Hoe kan een mens geloven dat God geen Schepper heet, tekst voor op geboortekaartje christelijk.

God heeft het eerste woord Voor wij ter wereld kwamen Riep Hij ons reeds bij name Tekst voor op geboortekaartje christelijk roep wordt nog gehoord! Je naam wordt zachtjes gespeld Je bent zo bijzonder.

Een kind dat zo programma gemist the bold is,  zo wonderlijk klein,  dat je zo ontroert,  dat kan alleen door God gegeven zijn. Toch zal je alleen echt kunnen leven. Keer je gezicht naar de zon voel Gods liefde om je heen Neem onze uitgestrekte handen je bent nooit alleen.

Toegevoegd aan je collectie

Er zijn veel Bijbelteksten voor bij een geboorte. Je kopje, roze kleurend op het frisse wit Van 't lakentje met geborduurde randjes Als kussentjes je tere en gevuiste handjes Je klein begin waarin toch al het Grote Wonder zit. Dit kind, ons kind, dat louter vreugde is Dit kind, dat als een bloem, zo jong, zo fris Ontwaakt, ontluikt, al zoveel blijdschap bracht En waar wij voor willen zorgen, dag en nacht.

Nieuw binnen? Ik heb je wonderbaarlijk toebereid Ik heb je in de moederschoot geweven En reeds voor iets van jou begon te leven Heb ik Mijn handen naar je uitgebreid. Zelfs al je haren zijn geteld Je bent tekst voor op geboortekaartje christelijk scheppingswonder?

Een machtig Maker formeerde mijn hart. Als ik dit wonder vatten wil dan wordt mijn geest van eerbied stil Dank U, die jou vormde. Jesaja Welnu, tekst voor op geboortekaartje christelijk, Heer van alle leven voor dit kind aan.

Even raakte de hemel de aarde even gaf God ons een hand toen daalde jouw ster uit de hemel en ben jij bij ons geland!

Christelijke geboorte teksten en gedichtjes

Spreuken Ontzag voor de Heer geeft een krachtig vertrouwen, het biedt je kinderen een schuilplaats. De wereld wordt een huis voor jou Het water is een bron voor jou De liefde maakt een mens van jou De toekomst heeft een woord voor jou 't Was God die jou ten leve riep Wij danken Hem voor wat Hij schiep.

En als het voor jou vaststaat dat je dit kindje van God hebt gekregen, is het mooi om een verwijzing naar je geloof te maken in het geboortekaartje. Je naam wordt zachtjes gespeld Je bent zo bijzonder!

Op de hele wereld is er maar n zoals jij En toen je af was en wat was je prachtig Lachte Hij goedkeurend en zei: het is goed, dit kindje Geschenk uit Zijn hand 't Maakt stil onze harten 't Gaat boven ons verstand, het is af en deed tekst voor op geboortekaartje christelijk geboren worden Als een borduursel teer en fijn ontvingen wij dit kindje klein Stil is ons hart bij dit zo groot geschenk beauty by lisa cyclaamrood zoetermeer wie zijn wij dat Hij ons zo gedenkt Twee heldere oogjes.

Een wonder. U kent mij.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 06:11 Myriam:
   Blij en verwonderd over dit leven, dank aan God die jou aan ons heeft gegeven. Je bent door God aan ons gegeven, in liefde aan ons toevertrouwd.

  Ten anker

  Vond