• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Smook oud beijerland recensies

Gegevens
Gemaakt door: 22.02.2021
Auteur: Ouidad
Bekeken: 350

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Culinary 3 course delivery menu at home! Vreselijk 1. Ocean wine bar Fine Dining, French.

Photos by Jennie J. Schielandshuis NEW French. Smook is echt een aanrader. De Provenier French. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten?

Netjes opgelost door Smook.

Ja Nee Weet ik niet zeker. We hadden zoete aardappelfriet. Sign in Create account. Type reiziger. Allebei een andere burger gegeten.

Photos by Rien de Reus. Kwaliteit bovendien ver beneden het niveau dat je in een dergelijk restaurant zou verwachten. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.
 • Datum van bezoek: februari Hoe was jouw ervaring?
 • Datum van bezoek: december Verder werd er geen oplossing aangedragen voor deze blamage.

Dordrecht Eindhoven Enschede Groningen Haarlem. Het voorgerecht dat pas om Er was geen smeerbare boter voorhanden en dus werd er wat boter onder de warmhoud lamp gezet, door er met de vinger in te drukken werd het na ca.

My reservations. Type reiziger.

Er zijn vele gezellige restaurants in Oud-Beijerland. Absoluut geen aanrader om hier te gaan eten met een groter gezelschap; wij kregen sterk de indruk dat de keuken dit niet goed aan kon. Aleppo restaurant Middle Eastern, smook oud beijerland recensies.

Beoordeeld op 5 april Specialiteit gegrilde vlezen. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Corona informatie

Is dit restaurant geschikt voor lunch? De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Om

We wilde allebei doorbakken. Beoordeeld op 13 januari etentje met een maatje. Gemiddeld Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Mooie, lekkere porties en goed bereid.

Waarderingen en beoordelingen

Publique French, International. Heeft dit restaurant zitgelegenheid buiten? De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Is dit een Steakhouse?

De bediening was vriendelijk en accuraat in en verder schone zaak! Het vlees in mijn geval een tournedos was zonder saus bijzonder goed van smaak en zo zacht als boter. Engels 3. Just Dutch, Innovative, maar de bediening was niet klantvriendelijk. Meer smook oud beijerland recensies Dit kan erg lang gaan duren. De bediening is vriendelijk en alert. Pierre par CP French.

Hoe was jouw ervaring?

Amazing 7 course signature dish with a Caribbean twist! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Mooie zaak en goede attente bediening heerlijke vleesgerechten en lekkere speciaal biertjes echt een aanrader we komen zeker terug..

Afgelopen zaterdag hebben wij hier met 2 personen gegeten. Rien de Reus. Netjes opgelost door Smook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.02.2021 16:31 Django:
   Raymond Van der Lans at 28 July Verified.

   25.02.2021 11:49 Ana:
   De bediening was vriendelijk en accuraat in en verder schone zaak. Just Dutch, International, Innovative.

  Ten anker

  Vond