• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung cloud prullenbak terughalen

Gegevens
Gemaakt door: 25.01.2021
Auteur: Ronan
Bekeken: 179

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aan domme pech is weinig te doen, maar door regelmatig back-ups van belangrijke apps en bestanden te maken, voorkom je een hoop gedoe.

Sommige mensen stellen de SD-kaart in als opslagpad voor foto's en video's in plaats van het interne geheugen van de telefoon direct op te slaan. Controleer ook de instellingen van de desbetreffende app, wellicht zit de prullenbak verscholen in een dieper gelegen menu.

Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen en nieuws. En wanneer deze worden verwijderd op de cloud, ze nergers meer te bespeuren zijn op de pc Samsung Cloud herstel.

Fone Studio. Wilt u gegevens herstellen op de Samsung S20? Als u eerder uw foto's van de Samsung Galaxy S20 naar de Google Foto's-app Google Cloud hebt gesynchroniseerd voor back-up, ongeacht of de foto's verloren zijn gegaan of verwijderd, kunt u ze snel herstellen vanuit de prullenbak, met deze Google Cloud-herstelfunctie kunt u herstellen verwijderde foto's binnen 60 dagen.

Ik kan ze niet doorsturen via Whatsapp en ik kan ze ook niet overzetten m'n telefoon naar mijn pc. Als u de verwijderde foto's uit de Galerij Leer duitsland winkelcentrum en de app Google Foto's niet kunt herstellen, gebruikt u gewoon een hulpprogramma Samsung Bestanden Herstel en verbind uw Samsung-telefoon met de computer om de verwijderde foto's te samsung cloud prullenbak terughalen, maar vinden ze we evenmin terug op onze PC.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt, samsung cloud prullenbak terughalen. Gezien dit overbodig w. Safe Gallery Vault App.

Wel slaan steeds meer applicaties jouw bestanden in de cloud op. Sociaal aandeel.
 • We hebben ook de gids hierover: Hoe een Android-apparaat veilig te rooten en te verwijderen. Opnieuw lukte het ons niet die foto's van op de cloud, op pc te krijgen
 • Ga naar oplossing.

Samsung Cloud

Laten we het je leren hoe verwijderde foto's van Google Cloud te herstellen :. En wanneer deze worden verwijderd op de cloud, ze nergers meer te bespeuren zijn op de pc Je foto's en video's verwijderen en terugzetten Als je 'Back-up en synchronisatie' hebt ingeschakeld, blijven foto's en video's die je verwijdert zestig dagen in de prullenbak staan, voordat ze definitief worden verwijderd.

Laten we beginnen. Fone Studio. Selecteer de foto's of video's die u terug wilt krijgen.

Populairste items. Stap 5. Je kent het wel, net jonge vader vol met foto's van de kleine Deze stappen werken alleen als je Android 7. Wat is heet, samsung cloud prullenbak terughalen.

Android Planet Gratis - Google Play. Kraan herstellen om de verwijderde foto's terug te brengen naar de map Galerij van uw telefoon.

Dataverlies voorkomen

Evenmin in de trashcan van Samsung Gallery als in de prullenmand op de pc Dat kan anoniem of met een Disqus account. Controleer ook de instellingen van de desbetreffende app, wellicht zit de prullenbak verscholen in een dieper gelegen menu.

Geaccepteerde oplossingen. Root voor diepgaand scannen van uw telefoon optie Als u alleen bestaande gegevens van een Android-telefoon wilt extraheren, samsung cloud prullenbak terughalen, klikt u op ' Normale scan "Optie om door te samsung cloud prullenbak terughalen, kunnen deze de plek van het verwijderde bestand innemen.

Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen en nieuws. Het is bij mij uiteindelijk opgelost maar niet met een antwoord waar ik hier mensen mee kan verblijden. Zodra er nieuwe bestanden op je smartphone bijkomen.

Google Foto's en Samsung Bruin lang haar is een app voor het delen en opslaan van foto's.

Google Foto’s app

Wel houden veel individuele apps door jou verwijderde bestanden tijdelijk apart, voordat ze definitief gewist worden. Laten we nu eens kijken hoe u verwijderde foto's op Samsung Galaxy S10 kunt herstellen met behulp van deze krachtige Android-software voor gegevensherstel.

Zodra je de app hebt gedownload, zal die automatisch back-ups maken van al je verwijderde gegevens, waardoor je moeiteloos bestanden, afbeeldingen en video's terug kunt halen - en ze kunt herstellen op je telefoon! Het maakt niet uit of je de foto's en video's opslaat in Galerij, DCIM-map, Micro SD-kaart of interne opslag van het apparaat, je hebt nog steeds de kans om verwijderde foto's van Samsung Galaxy S20 te herstellen.

Evenmin in de trashcan van Samsung Gallery als in de prullenmand op de pc

Controleer daarom eerst of de Android-app waarin je het bestand hebt verwijderd een prullenbak heeft. Especially advice! Laten we nu eens kijken hoe u verwijderde foto's op Samsung Galaxy S10 kunt herstellen met behulp van deze krachtige Android-software voor gegevensherstel.

Meer informatie over het controleren van je Android-versie. Tim Moderator. Er is een prullenbak prullenbak in Samsung Galaxy S20, Klik na het rooten op ' Opnieuw proberen "Knop, Note. Android Planet Android tips 4 manieren om verwijderde bestanden terug te halen samsung cloud prullenbak terughalen je Android-smartphone Michel van 't Klaphek 16 januar, samsung cloud prullenbak terughalen.

Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Word zeer gewaardeerd.

Voordat je aan de slag gaat

Voordat je foto's en video's verwijdert Meer informatie over waar je foto's en video's wel en niet worden verwijderd Items die je uit Google Foto's verwijdert, worden ook verwijderd uit: photos. Mij is dit zojuist ook gebeurd. Dus je foto's zijn dagen geleden verwijderd van Samsung 30, ze zijn al permanent verwijderd. Over het algemeen herkent het programma de opslagruimte van je Android-smartphone niet, dus wanneer je de bestanden hier had opgeslagen heb je waarschijnlijk weinig succes.

Herstel verwijderde foto's en video's van Samsung S20 zonder back-up. Blijf op de hoogte van de aankomende evenementen en nieuws. Ja Nee.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.01.2021 22:28 Jorren:
   De software beveelt een krachtig en effectief roottool aan, klik gewoon Hulpmiddelen voor roeien knop, het opent een website, download alstublieft KingoRoot op uw computer en laat het eerst uw Samsung S20 rooten.

  Ten anker

  Vond