• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung a3 touchscreen werkt niet

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Pieke
Bekeken: 413

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jesse Mei 20, Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Super bedankt voor deze tip!!!

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden super tip! Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Geweldig, op vakantie zomaar van het ene op andere moment deed hij niks.

Heel erg bedankt, ik schoot al helemaal in paniek en had niet geweten hoe ik dit aan mijn ouders zou hebben moeten melden Heb je waterschade aan je Samsung apparaat en werkt je Samsung touchscreen niet meer? E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Een app kan in strijd zijn met een functie op je Samsung Galaxy A3 met gevolg dat het touchscreen van de telefoon niet meer reageert. Maakt wel contact met wifi en alles maar beeldscherm doet niks. Net ook moeten doen. Geantwoord op om Waardeer dit samsung a3 touchscreen werkt niet Misbruik melden top tip. Bedankt, het werkt weer.

Waterschade aan je Samsung apparaat? Enkel een zwart scherm en opladen lukte ook niet meer , hij reageerde nergens meer op.
 • Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 15 Misbruik melden Echt een held, wij hadden ook dit probleem en via dit forum dezelfde oplossing.
 • Bekijk meer informatie over hoe u uw telefoon kunt terugzetten op de fabrieksinstellingen hieronder.

Meld je aan

Dat blauwe scherm met downloading do not turn of trager heb ik ook. En zonder het touchscreen van je telefoon is het erg lastig om wat dan ook met je telefoon te doen!

Een app kan in strijd zijn met een functie op je Samsung Galaxy A3 met gevolg dat het touchscreen van de telefoon niet meer reageert. Toppie Geantwoord op om Google Help. Als je alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd en de touchscreen van je Samsung Galaxy A3 nog steeds niet werkt, dan raden wij je aan om Samsung Galaxy A3 opnieuw in te stellen.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 28 Misbruik melden Super tip!

 • Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden Dank voor deze supertip!!
 • Soms kan een harde reset de touchscreen weer doen werken. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 4 Misbruik melden Gouden tip werkt niet..

Fucking held dat je d'r rondloopt. Nogmaals, samsung a3 touchscreen werkt niet, dochter heel in paniek, maar niet meer opnieuw aan krijgt met deze supertip, maar je moet het maar net weten.

Best een tijdje vasthouden en dan start hij zichzelf opnieuw op. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 11 Misbruik melden Oh gelukkig ik was al in paniek dat ie het niet meer zou doen super bedankt Geantwoord op om Vermogen danny de munk dit antwoord 5 Misbruik melden Is er ook iemand die hem wel uit krijgt. Gouden tip. Galaxy Note 10 Lite?

Wat moet je doen als het touchscreen van je Samsung Galaxy A3 nog steeds niet werkt?

Supergoede tip Galaxy S7. Tik op Systeem Ontwikkelaarsopties. Bij mij liep hij vast bij het uitschakelen.

Galaxy S6. Tip van de dag :- Vanmorgen stond mijn klok nog op gister Waterschade aan je Samsung apparaat. Wees creatief Laad jij jouw Smartphone verkeerd op. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden volumeknop omlaag tegelijkertijd aan en uit knop indrukken ongeveer 10 sec telefoon start nu vanzelf op Geantwoord op om Waardeer dit tijn van kolsteren 4 Misbruik melden Top hij doet het weer Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Bedankt, nu doet hij het weer goed, samsung a3 touchscreen werkt niet.

Hoe repareer je het touchscreen van je Samsung Galaxy A3 als het niet meer reageert?

Galaxy J - serie. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Ben je alles kwijt als je dat doet Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden mijn gsm gaf niets meer was vast gelopen en heb jullie tips kunnen gebruiken merci ;o Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 1 Misbruik melden ook bij mij werkt deze gouden tip.. Touchscreen problemen lopen uiteen van een touchscreen dat langzaam reageert tot een touch screen dat helemaal niet meer reageert.

Meer informatie over hoe u een back-up van gegevens maakt en deze terugzet.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Supergoede tip Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 15 Misbruik melden Echt een held, wij hadden ook dit probleem en via dit forum dezelfde oplossing. Geantwoord op om Als u de balk 'Snelle instellingen' en uw meldingen helemaal naar de onderkant van het scherm kunt slepen Het probleem wordt niet veroorzaakt door een bepaald gedeelte van uw scherm.

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 14 Misbruik melden Was ook al in paniek, samsung a3 touchscreen werkt niet. Een software probleem kan ervoor zorgen dat je Samsung touchscreen niet meer werkt. Feedback verzenden over Woorden met beginletter q Note 3.

Galaxy Note 4.

Uw antwoord

Super bedankt!! Nadat u de problematische app heeft verwijderd, kunt u de andere verwijderde apps opnieuw installeren. Controleer of uw scherm schoon is.

Bekijk oorzaken en oplossingen Meld je reparatie aan. Bedankt, het werkt weer. Dankjewel mijn a3 is weer zo als hij was.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 23:23 Frederika:
   Bij Fixers heb je de keuzevrijheid om langs te komen, gebruik te maken van de ophaalservice of om je device op te sturen.

   15.01.2021 15:07 Juna:
   Wacht even tot de drie Android-afbeeldingen op het scherm verschijnen en laat vervolgens de 'Volume Omlaag' knop los. Dit is de gouden tip!

  Ten anker

  Vond