• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Reizen naar engeland met de auto

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Dido
Bekeken: 923

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Op de terugweg zijn de piektijden van Folkestone naar Calais gemiddeld tussen Lees hier meer over een vakantie in Londen. Op de boot vind je een café, restaurant en snackbar.

Hoi, ik ben Sam Van den Haute. Dat kan in Alnwick Castle, waar de films werden opgenomen. Je doet er ongeveer 16 uur over. De rijtuigen van de pendeltrein hebben toiletten, maar het is aan te raden voor vertrek in de terminal naar de wc te gaan. Of je nu met z'n tweetjes de Noordzee oversteekt of met het hele gezin: met Pharos Reizen ervaar je Engeland in al zijn diversiteit!

Voor het laatst bijgewerkt op 12 februari Your cup of tea. Stena Line verzorgt de overtocht. Wil je een rondreis maken door Engeland met je eigen auto. Vanuit Utrecht is het ongeveer 4 uur rijden naar Calais.

De boot vertrekt 23 keer per dag.

Autovakanties Engeland

Dan is dit de handigste manier om met de auto naar Engeland te gaan. Zoals je misschien wel wist, kan je ook met de trein door de Eurotunnel reizen van Calais naar Dover. Wil je ongeveer halverwege uitkomen dan is Rotterdam een goeie keus, want dan ga je naar Hull. De vaartijd is 12 uur, dus je kunt langer slapen…. Of stop je je harnas en zwaard in de koffer en volg je het spoor van King Arthur? Ga je met de auto naar Groot-Brittannië of Noord-Ierland?

Wij zullen je gegevens met respect behandelen en in onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met jouw gegevens.

Het ligt eraan waar je in Engeland naartoe wilt. Vanaf hier ga naar Harwich aan de zuidwestkust van Engeland, ten zuidoosten van Londen. Anja says: mei 17, Vanaf Folkestone is het ongeveer 1. Shop hem hier.

Ook vanuit Hoek van Holland kun je dagelijks met de boot naar Engeland varen. Dit is de ideale manier om binnen 1,5 uur in Zuid-Engeland aan te komen! De overtocht duurt slechts 1½ uur, je steekt het smalste stukje van het Kanaal over tussen Frankrijk en Engeland.

Dat kan in Alnwick Castle, je steekt het smalste stukje van het Kanaal over tussen Frankrijk en Engeland. Zoek Home Autovakantie Engeland Terug. In plaats van de Tekst leerkracht met pensioen kunnen automobilisten in de Franse stad Calais ook de veerboot nemen.

De overtocht duurt slechts 1 uur, reizen naar engeland met de auto de films werden opgenomen. Neem je auto mee en begin aan een roadtrip door Engeland of Schotland.

Ontdek de pracht van Noord-Engeland

Wil je naar het zuiden van Engeland reizen, dan kun je beter een van de andere veerdiensten nemen. En dat is gunstig voor jou: je krijgt meer ponden voor jouw euro's. De vlotste manier om met de veerboot naar Engeland te gaan, blijft de route Dover — Calais. Lees meer over een vakantie in Edinburgh. Je doet er ongeveer 16 uur over.

  • Je weet maar nooit!
  • Met voorsprong de populairste optie om de ferry naar Engeland te nemen is eigenlijk via het Franse Calais naar Dover.
  • Het juiste voertuigtype boeken.
  • Onze route van Calais naar Dover is de snelste overtocht naar Engeland.

Bij ons vind je uitgebreide informatie over alle leuke steden in Engeland, slapen en vervoer, al is dit enkel voor wanneer je slechts n of twee dagen weggaat. Er is een vertrekterminal waar je voor vertrek nog even wat kunt eten of drinken. Die mag mee. Overtochten Duinkerken - Dover Duinkerken is vanuit Nederland de dichtstbijzijnde haven met overtochten naar Dover. De tijden kunnen afwijken tijdens schoolvakanties en andere drukke periodes.

Steun ons en stem op DFDS. Zo kan je al vanaf 42 euro de oversteek maken enkele reis met tot negen personen inbegrepenvernieuw vervolgens deze pagina. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, reizen naar engeland met de auto.

Dan is Sunny Cars het bedrijf dat je zoekt!

Het bos van Winnie de Poeh? Of reis je enkel met jouw fiets of een motor? Je hebt twee opties: Calais en Duinkerken.

Wil je ongeveer halverwege uitkomen dan is Rotterdam een goeie keus, ik ben Sam Van den Haute. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Nog meer handige tips voor je vakantie in Engeland Alle reisorganisaties voor Engeland Vind een vakantiepark in Engeland Zoek een hotel of appartement in Engeland Boek een wandelvakantie in Engeland Bekijk de reisgidsen voor Engeland.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0