• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Opel corsa dashboard lampjes betekenis

Gegevens
Gemaakt door: 14.12.2020
Auteur: Kenny
Bekeken: 610

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In Nederland is het verboden om als bestuurder van een motorvoertuig tijdens het rijden 'handheld' te bellen. Remblokken versleten Verschijnt zodra:  je remblokken zijn versleten. Zijn de banden op spanning en blijft het lampje branden?

Je kunt door wat aan je stuur te draaien proberen het contact om te draaien. Lage bandenspanning. Om erachter te komen wat de storing precies is, dient de auto naar een garagehouder te worden gebracht.

Het niveau van je ruitensproeiervloeistof kan achteruit gaan. Het voorkomt dat de banden van een auto blokkeren wanneer er krachtig wordt geremd.

Pas goed op, waarom ja of nee????, dit kan voor ernstig letsel bij een aanrijding zorgen. Zet uw auto stil op een veilige plaats en zet de motor af en wacht tot deze is afgekoeld.

Download document PDF. Een beknopt overzicht van de opel corsa dashboard lampjes betekenis waarschuwingslampjes met de bijbehorende handelingen. Moet je direct stopen of niet. De stuurbekrachtiging zorgt ervoor dat u kunt sturen met minder krachtinspanning. Bij mistlampen aan de voorkant geldt dat het zicht maximaal meter is.

Dit lampje knippert naar links of rechts wanneer het wordt ingeschakeld, afhankelijk van de richting die je wil aangeven. Storing in lamp- of regensensor  Door deze sensoren weet de auto wanneer het regent of droog is.

Nog één ding...

Je merkt een storing van de katalysator al vaak op aan het rijgedrag van de auto. De zender opzoeken. Actueel aanbod. Bandenspanning laag Verschijnt zodra:  de bandenspanning van je autobanden te laag is of er een band lek is. Verschijnt zodra:  het contact van je auto is ingeschakeld en de achterklep open staat of niet goed gesloten is. Hieronder schematisch een klein overzicht: De betekenis van de verschillende kleuren lampjes Wit Hiermee geeft het dashboard een aanwijzing of beveling aan.

Kenny op juli 17, om am.

 • Dit lampje brandt wanneer de auto op auto hold staat. Deze onderdelen kunt u eenvoudig op kenteken bestellen bij Winparts.
 • Wanneer u onderweg bent, raden wij u aan de auto aan de kant te zetten en de wegenwacht te bellen.

Ze kunnen namelijk per automerk of model verschillen. De reden dat deze lampjes branden is dat de auto in de andere versnelling betere prestatie behaalt of een lager brandstofverbruik of lagere uitstoot heeft. Elektronica storing Verschijnt zodra:  er een storing openingstijden tmobile eindhoven woensel een elektrisch onderdeel zit, opel corsa dashboard lampjes betekenis.

Ook hier is het niet duidelijk. Jouw ervaring op deze site wordt verbeterd door het gebruik van cookies.

Nieuw design – vertrouwde functionaliteiten

Zo kan dit lampje wit branden. Deze sensoren kunnen ook de lichtintensiteit meten. Is het remvloeistofpeil correct? Verschijnt zodra:  je de snelheidsbegrenzer hebt ingeschakeld.

Wil je niks missen van Bogijn Automotive. Cruise control is geactiveerd. In Nederland en Belgi is het 's nachts, in tunnels en bij mist of neerslag verplicht om dimlicht te voeren. Stoelverwarming Schakel jij de stoelverwarming in, dan begint dit lampje te branden. Schokdempers laten vervangen  Sleutel mist Verschijnt zodra:  er geen sleutel in de auto te detecteren is, opel corsa dashboard lampjes betekenis.

Dit is echter nooit het geval. RichtingaanwijzersDeze branden groen.

Nieuwe remblokken kunt bestellen bij Winparts. Dit lampje knippert wanneer het geactiveerd wordt. Dit is vaak een controle van de werking van de lampjes.

In beide gevallen is het verstandig om de auto te laten controleren.

Blijft dit lampje branden, raadpleeg dan een garage. Stadsverlichting pizza di mama harderwijk bestellen. Problemen met het roetfilter DPF. Schakel een garage in om dit probleem te verhelpen. Hetzelfde tekentje in spiegelbeeld geeft aan dat de achtermistlicht is ingeschakeld. Als het opel corsa dashboard lampjes betekenis lampje van je auto begint te branden, kan het zijn dat er verstoppingen in de uitlaat zitten of dat de uitlaat defect is.

Verschijnt zodra:  er een storing is in de aandrijflijn.

Verlichting & lampen

Wij wensen u een fijne reis! Batterij laten vervangen van de zender. Forum Opel-Corsa

Blijft het lampje branden. Controleer altijd het peil van de motorolie en koelvloeistof. Deze sensoren kunnen ook de lichtintensiteit meten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.12.2020 16:35 Ravish:
   De reden hiervan kan zijn dat de 4x4 modus niet meer werkt. Remlicht storing.

  Ten anker

  Vond