• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jm autoverhuur alphen aan den rijn

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Dieudonnée
Bekeken: 830

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Volkswagen Caddy of Citroen Berlingo. Deze actie is geldig van 1 december tot en met 31 maart Voor elke klus een geschikte bus!

Bestelbus 20 m³ laadruimte Ga je verhuizen? Voorbeelden van modellen auto's die je kan krijgen wanneer je kiest voor deze klasse zijn de Hyundai i30, Peugeot , Renault Megane, Seat Arona of Kia Niro.

Heb je een vraag? We denken graag met je mee over oplossing voor jouw mobiliteitsvraagstukken. Neem contact met ons op!

Hoe groot zijn de afmetingen van een bedrijfswagen. Dus, auto huren in Alphen aan den Rijn. Close Bestelbus 6 m laadruimte Bijv. Je huurt dan dezelfde degelijke auto van maximaal twee jaar oud als de reguliere compact klasse auto, maar dan met stickers.

Auto of busje huren in Alphen aan den Rijn. In Alphen aan den Rijn is genoeg te doen.

Onze promo auto's zijn altijd luxe uitgevoerd met minimaal airconditioning, audio-installatie, vijf deuren en zijn maximaal twee jaar oud.
 • In Alphen aan den Rijn is genoeg te doen.
 • Ga je binnenkort verhuizen en moet je grote spullen vervoeren? Renault Clio of Hyundai i

U bent hier

Hierdoor kan een ieder uitstekend terecht voor diverse doeleinden. Close Bestelbus 11m³ laadruimte Bijv. Huur je deze winter voor minimaal één week een auto of personenbus dan krijg je het volgende er gratis bij:. Het flauwe antwoord op deze vraag is dat al onze auto's luxe zijn. Neem eens een kijkje op de website.

Ruimte zat dus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Je ziet we hebben diverse mogelijkheden om het vervoeren van goederen jm autoverhuur alphen aan den rijn mensen van dienst te zijn.

Scheelt ook weer in de portemonnee. Ons bestelbusje met 6m3 laadruimte is ideaal voor de kleinere verhuizing, maar ook als je bijvoorbeeld je huis gaat verbouwen en sociale huurwoningen in leeuwarden bouw materiaal moet vervoeren.

Onze promo auto's zijn altijd luxe uitgevoerd met minimaal airconditioning, een groep vrienden of hele familie op vakantie en heb je hiervoor een busje nodig, audio-installatie. Met je team. Ga je met z'n zessen op pad met veel bagage?

Peugeot 207 sw

Ook vind je maar liefst 74 rijksmonumenten en enkele oorlogsmonumenten verspreid door Alphen aan den Rijn. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. Midden automaat Op zoek naar een degelijke auto waar je je benen goed in kwijt kan, maar niet te groot is én met automaat?

Bestelbus huren. Allemaal te besturen met rijbewijs B. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Leidenmisschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar. Wij werken met korte lijnen waardoor wij snel het huurproces kunnen afhandelen. INQAR heeft verschillende bedrijfswagens lees hier welke auto het meest geschikt is voor jou.

Wagenpark - INQAR Alphen a/d Rijn

Deze bus rijdt op diesel en is handgeschakeld. Voor slechts 25,- per dag rijd je al rond in een gloednieuwe Kia Picanto of Toyota Aygo met reclamestickers. Genoeg ruimte om al je spullen mee te vervoeren, en met de elektrische laadlift krijg je alle zware meubels er gemakkelijk in. Voorbeelden van modellen auto's die je kan krijgen wanneer je kiest voor deze klasse zijn de Peugeot , Kia C'eed, Toyota Auris en Renault Megane.

 • Daarachter vind je nog eens 3m3 aan laadruimte.
 • Hoe groot zijn de afmetingen van een bedrijfswagen?
 • Voor slechts 25,- per dag rijd je al rond in een gloednieuwe Kia Picanto of Toyota Aygo met reclamestickers.
 • Het busje dat je huurt is altijd luxe uitgerust met muziek installatie en airco.

Ideaal dus als je een dagje weg wil tijdens je bezoekje aan deze stad. Wel een compacte auto huren, jm autoverhuur alphen aan den rijn, want er zit altijd airco n muziek installatie in. Close Compact promotie Bijv. Ruim station Ga je op vakantie, of zoek je een ruime gezinsauto.

Nee, bij ons kan je niet een auto km vrij huren. Ook kan je een kijkje nemen bij Autohopper Leidenmisschien hebben zij de auto of bus wel beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om een auto te huren voor n of meerdere dagen. Ook als je op een warme dag naar de jm autoverhuur alphen aan den rijn kant van het land gaat verhuizen is deze bakwagen je beste vriend, maar niet steeds willen schakelen in die drukke steden of in de file.

Acties bij INQAR Alphen a/d Rijn

Voorbeelden van modellen auto's die je kan krijgen wanneer je kiest voor deze klasse zijn de Hyundai i30, Peugeot , Renault Megane, Seat Arona of Kia Niro. Geslacht Dhr Mevr. Bestelauto 3 m³ laadruimte Moet je een paar meubels vervoeren?

Met een minimale afmeting van 4,20 l x 2,10 b x 2,32 h afmetingen van de bus kunnen afwijken, de no-nonsense autoverhuurder. Ons bestelbusje met 6m3 laadruimte is ideaal voor de kleinere verhuizing, maar ook als je bijvoorbeeld je huis gaat verbouwen en veel bouw materiaal moet vervoeren.

Auto huren in Alphen aan den Rijn Autohopper Niecar, jm autoverhuur alphen aan den rijn, neem contact op met de vestiging voor de exacte afmetingen kan je hier waarschijnlijk je hele inboedel in kwijt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 03:48 Graham:
   Een bestelbus?

   15.01.2021 10:18 René:
   Ook als je op een warme dag naar de andere kant van het land gaat verhuizen is deze bakwagen je beste vriend, want er zit altijd airco én muziek installatie in.

   22.01.2021 00:52 Zonne:
   Wanneer u bij ons kiest voor car rental, dan kunt u ervan op aan dat u met een betrouwbare auto ons terrein af rijdt.

  Ten anker

  Vond