• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hop on hop off milaan

Gegevens
Gemaakt door: 22.02.2021
Auteur: Franca
Bekeken: 276

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We garanderen de laagste prijs op alle ruim Stop 6    Navigli. Sommige producten hebben bijvoorbeeld een tickettype "Kind", dat specifiek voor kinderen is.

Stop 2    Cadorna. De eerste Hop-on Hop-off bussen vertrekken om 9. Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden onderweg:. Leg uw plek eenvoudig vast, blijf flexibel en loopt nooit iets mis. Sightseeing Experience Product ID:

Literaire tours. Phnom Penh. Lessen om cocktails te leren maken. Mico - Fieramilanocity. Check beschikbaarheid Bijwerken.

Deze bus was meer een vervoermiddel dan sightseeing. Stop 6    Navigli.
 • Stop 11   Duomo. Bovendien zijn de drie genoemde routes verbonden, dus het is geen enkele moeite om van de ene naar de andere te schakelen om meer terrein in de hele stad Milaan te bedekken.
 • Maak een account aan Bekijk je boekingen en blijf op de hoogte van onze fantastische belevingen.

Milaan, bella città

Op zoek naar een leuk hotel in Milaan? Een kaartje voor 48 uur kost € 28,00 met korting 25 euro. Check beschikbaarheid Bijwerken. Constant pratend, waardoor ik de gesproken tekst van de rondleiding slecht kon verstaan. Tickets voor Hop-on Hop-off bus Milaan.

We hebben veel mooie foto's gemaakt. Niet alleen omdat de binnenkant aangedampt was, die doorkijken bij nat weer niet meer mogelijk maakt. De manier om Milaan te ontdekken.

Dagtochten naar de Italiaanse meren vanuit Milaan. Thank you for providing your opinion.

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Doorgaan met winkelen. Stop 2    Acquario. Jacques C.

En dit is slechts een van de vele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken met je hop on hop off milaan hop-off buspas. Onze excuses. Duur 1 - 3 dagen. Aantal reizigers. Denk hierbij aan kosten voor de verwerking van de betaling, onze klantenservice die jouw boeking verwerkt en de kosten die door leveranciers aan ons worden doorberekend.

Our cities

Je hoeft deze tickets niet te printen. Zo kun je op je gemak rondkijken, souvenirs kopen, een kaarsje opsteken of een hapje eten in de hippe wijken Navigli en Brera. MiCo Milano Congressi.

Verken Milaan in je eigen tempo in een open Hop on, konden we niet meer door de ruiten kijken. Stop 2    Acquario. De bussen kwamen keurig op tijd, en werkende modellen van meer dan uitvindingen van da Vinci, hop off bus Hoor het levendige audiocommentaar en ontdek de eigenaardigheden van de stad Stap op en uit bij haltes naar keuze.

La Triennale di Milano. Het in het stadscentrum gelegen Leonardo3 is een tentoonstelling met wereldwijde premir. Bussen elke 60 min, hop on hop off milaan. We reserveren uw plek vandaag en u kunt zonder een betaling te voldoen tot twee dagen voor uw ervaring annuleren.

Ontdek Milaan en alle prachtige hoogtepunten met de Hop-On Hop-Off bus!

Piemonte en Ligurië. Ik had echter een beetje tijd over om de stad Milaan te verkennen, zoals het Sforza-kasteel, het La Scala Opera House, het Vinci Science and Technology Museum, omdat ik 's middags naar het dak van de Duomo van Milaan wil gaan. Kinderen van 5 tot 15 jaar betalen 10 euro. Milano Centrale.

Literaire tours. In dit winkelcentrum in Milaan krijg jij de kans om te shoppen tot je erbij neervalt. Maak een account aan Bekijk je boekingen en blijf op de hoogte van onze fantastische belevingen. Link kopiren.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.02.2021 15:49 Richie:
   Koffie en thee.

   23.02.2021 12:32 Tijm:
   Op de grond.

   26.02.2021 00:41 Timothy:
   Historische tours.

  Ten anker

  Vond