• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Felix van der wissel tiel

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Ajay
Bekeken: 58

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarna kwam het gastouderschap op mijn pad. Van en tot heden werkzaam bij Quin dokters.

Laura  Messchaert   Verpleegkundig specialist. Geneeskunde opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Als je wordt geconfronteerd met grote veranderingen in je leven, komen er vaak veel emoties los en lijkt je hoofd soms wel te ontploffen door alle gedachtes. Lees meer. Sindsdien werkzaam geweest in een huisartsenpraktijk.

Lees hier alle maatregelen die we binnen onze praktijk hanteren met betrekking tot het coronavirus. Sluiten Dineke Mol Doktersassistente Achtergrond : In ben ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk begonnen.

Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Francien van Delden, felix van der wissel tiel. Geneeskunde opleiding gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Laatste nieuws

Ik hou ervan om nieuwe inzichten op te doen en te blijven leren, middels nascholing en trainingen. Daarnaast ben ik werkzaam bij een huisarts in Hoogland als doktersassistente. Ik werk sinds met veel plezier op deze mooie plek. Kies hier de afspraak die je zou willen maken:. Ik houd mij bezig met het importeren en exporteren van de medische patiënten dossiers. Hiervoor heb ik een aantal jaar als doktersassistente in Utrecht gewerkt.

 • Als Huisarts zijn wij steeds meer de coach van de patiënt. Dat vat ik op als een compliment.
 • Achtergrond: Al zo lang ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig naar mensen.

Achtergrond Vanaf juni  ben ik werkzaam bij Quin dokters. Ik hou ervan om nieuwe inzichten op te doen en te blijven leren, middels nascholing en trainingen. In heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch werker behaald, felix van der wissel tiel, ik ben toen gestart in de kinderopvang en daar heb ik 3 jaar gewerkt.

Kies voor accepteren als je akkoord gaat met het gebruik van cookies. Ik kijk hierbij naar het medische en een whatsapp contact verbergen sociale gedeelte rondom de oudere patint.

Gooische Meisjes terug in nieuwe serie Echte Gooische Moeders

Met deze opleiding ondersteun ik de huisartsen in hun spreekuur door zelf 'kleine' klachten af te handelen. Dat vat ik op als een compliment. Online afspraken maken kan weer!

Ook ben ik 2 dagen hoofdassistente en begeleid ik leerlingen en stagiaires. Dan willen we je vragen of je 10 minuten de tijd wil nemen om onze enqute in te vullen! En ik denk dat ook mijn tijd in de hulpverlening me een behoorlijke beide-benen-op-de-grond mentaliteit heeft gegeven. Heb je een verloren momentje. Echter de uitoefening van het vak was voor mij een teleurstelling. Maandag, felix van der wissel tiel en donderdag?

Ik heb vanaf jonge leeftijd veel dingen bij anderen aangevoeld en altijd de neiging gehad om anderen bij te staan. Felix van der Wissel. Ik ben heel open en direct. Voor het onderzoek heb ik enkele maanden in Amerika gewoond en uiteindelijk ben ik in in Maastricht gepromoveerd.

Gedurende 4 jaar heb ik in het VUmc te Amsterdam met plezier hier alle ervaring bij de oncologie, fertiliteit,verloskunde en benigne gynaecologie opgedaan.

Ik ben een snelle denker, voel situaties goed aan en kan en pak accuraat door tot de kern. In die tijd heb ik felix van der wissel tiel alleen ervaring opgedaan in die vakgebieden maar me ook gerealiseerd dat de brede en persoonlijke kijk van een huisarts een manier van werken is waar ik gelukkig van word! Ook ben ik 2 dagen hoofdassistente en begeleid ik leerlingen en stagiaires.

Keel, neus en oor -klachten bijvoorbeeld oorontsteking. In startte ik met SOH spreekuur ondersteunende huisarts opleiding. Daardoor blijven we zeer alert en gefocust.

Geen enkele patint contact is hetzelfde en geen werkdag is vergelijkbaar, felix van der wissel tiel.

Werknemers

BIG: De huisartsenopleiding heb ik gevolgd te Utrecht. Vervolgens werk ik met inzicht, handvatten, aandacht, zonder gedoe én met humor -soms is het goed om op lichte toon naar jezelf te kijken

In startte ik met SOH spreekuur ondersteunende huisarts opleiding. Vervolgens werk ik met inzicht, aandac. Westerse geneeskunde heeft haar sporen verdiend in de acute geneeskunde.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.03.2021 07:30 Willemina:
   Bij Quin Dokters Vathorst ben ik 2 dagen in de week werkzaam op flexibele basis dus je kunt mij op verschillende dagen tegenkomen.

  Ten anker

  Vond