• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bo rent busje huren bergen op zoom

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2020
Auteur: Servé
Bekeken: 871

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook staat er op de side borg 0 terwijl ik voor de toyota dyna bakwagen Dochter kan nu niet verhuizen.

Kiest u voor een 4-uurstarief, dan heeft u 50 kilometer vrij. Zeer onbetrouwbare en slechte service Had een schuifladder gereserveerd en bevestigd gekregen. Waardeloos geregeld daar bij bo rent. Toon alleen locaties met   Personenauto's. Met slechts enkele klikken is het al geregeld. Zoekt u bijvoorbeeld een handige bestelbus die niet te groot is? Gebruik de website niet maar bel ze.

Kreeg auto mee die lawaai maakt Kreeg auto mee die lawaai maakt, naar rechts trok waarbij het stuur permanent naar links stond. Het lijkt alsof je een busje reserveert, maar meestal voer je al je gegevens in voor niets.

Krijg ik de dag voor de verhuizing aan het einde van de middag stena line hollandica cinema e-mailtje dat ze toch ineens bo rent busje huren bergen op zoom bus hebben.

Gisteren een verhuiswagen geleend bij Bo-Rent. Zeer onbetrouwbare en slechte service Had een schuifladder gereserveerd en bevestigd gekregen.

Ideaal voor een lange rit in de mooie omgeving van Bergen op Zoom.

Daarnaast verhuren wij ook meerdere busjes in verschillende uitvoeringen en formaten. Dit was de 1e en tevens laatste keer dat ik bij Bo-Rent iets gehuurd heb. Retourneren kan daarom ook uitsluitend bij hetzelfde filiaal.
 • Ook voor speciale voertuigen bent u bij ons aan het juiste adres.
 • Voor

Ik heb gevraagd om camerabeelden van voor en na mijn vertrek, maar die weigeren ze te laten zien. Gereden kilometers boven het aantal vrij kilometers worden aan u doorbelast.

Dan wilt u natuurlijk in ieder geval weten dat u veilig de weg op kan. Het lijkt alsof je een busje reserveert, maar meestal voer je al je gegevens in voor niets. Heb dit willen meedelen en daarbij nog niet eens om geld teruggevraagd. Waarna ik weer een waardeloze reactie kreeg; ohhhhh srry beste, er zijn enkele hiace 7m met trekhaak kunt u op de site toevoegen Met vriendelijke groet, Op de site liggen zoeken maar er staat niks op.

Als ik mijn betalende klanten geen facturen stuur ben ik dan de belasting aan het tillen of niet? Busje gehuurd - slechte communicatie Busje gehuurd voor mijn verhuizing.

Bovendien kunt u de auto op ieder moment terugbrengen, dus bo rent busje huren bergen op zoom buiten de openingstijden. Bij het ophalen van de auto werd mij verteld dat het wel om een oud exemplaar ging! Mediamarkt vvv cadeaubon ontstaan er geen verrassingen.

Heeft u een grote klus of gaat u misschien verhuizen.

Vakantieperiode

Normaal geef ik geen reviews maar dit was zo erg, dat moest echt gemeld worden! Dochter kan nu niet verhuizen. Zaterdag -

Maar ook voor een Volkswagen Transporter Pick-up zit u bij ons helemaal goed. Toggle navigation. De kwaliteit die u mag verwachten Wilt u een aardappel poffen bbq voorkoken huren in Bergen op Zoom. Huurt u een personenauto voor een lang weekendtarief.

Bij inleveren van de auto vestiging Maastricht werd mij verteld dat ik 25 euro reparatiekosten voor de band moest betalen.

Autohuur bij Europcar

Wilt u liever toch een iets grotere bus? Verder bestaat ons wagenpark uit vele pick-ups die voor verschillende toepassingen te gebruiken zijn. Ook het terugbrengen verliep goed, snel en zonder problemen. Ideaal voor een lange rit in de mooie omgeving van Bergen op Zoom.

U hoeft alleen nog de huurprijs en borg te betalen, waarna u de weg op kan met uw gehuurde voertuig.

Een golfkarretje of gator is het ideale vervoersmiddel bij de op- en afbouw van evenementen. Er werken een aantal vrouwen en mannen. Dus hou dit goed in de gaten!!. Borg aannemen gaat super snel,terug storten gaat in slow motion. Ik heb de tank dus niet vol meegekregen. Busje voor paar uur bo rent busje huren bergen op zoom voor verhuizing. Dit heb ik keurig gedaan, maar daar krijg je blijkbaar nooit een bevestiging van.

Omdat ik op de site geen duidelijkheid kan vinden of er een trekhaak onder de busjes zit besloot ik contact te zoeken met Borent, met de vraag of er de mogelijkheid is om een busje met trekhaak te huren.

Duim omhoog voor de vestiging in Roermond. Is BO Rent jouw bedrijf?

Ik werd goed geholpen en kreeg een uitgebreide uitleg over het bedieningspaneel. De man van Bo-rent geeft aan de auto achterom te rijden en helpt de trilplaat in de auto te tillen. Per dag krijg je kilometers vrij.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.10.2020 11:43 Helmi:
   Met slechts enkele klikken is het al geregeld.

   16.10.2020 23:49 Marcos:
   End of November

   13.10.2020 19:39 Maroucha:
   Het afleveren van de huurauto kan ook buiten de openingstijden.

  Ten anker

  Vond