• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Beste mobiele telefoon voor slechtzienden

Gegevens
Gemaakt door: 14.11.2020
Auteur: Buşra
Bekeken: 256

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Naar Mijn Simyo. Slim om te doen, anders valt je telefoon je om de haverklap lastig! Lees verder.

Verder is er Blindtool dat voorwerpen herkent en benoemt. Ondertitels leest de ondertiteling van je tv voor. Is je smartphone geschikt? Hieronder kun je de tekstgrootte van ondertiteling aanpassen en de kleur van de ondertiteling veranderen. In winkelwagen. In dit blog staan de belangrijkste instellingen, met daarbij instructies van hoe je ze instelt.

Vergrootglas Het vergrootglas gebruikt de camera van je iPhone om iets uit je omgeving ingezoomd op het scherm van je telefoon te zien, beste mobiele telefoon voor slechtzienden. Ga voor Sim Only. Met het aanpassen van de lettergrootte kun je tekst structureel vergroten of verkleinen.

Ava: ondertiteling voor echte gesprekken Vind je het lastig om in groepen een gesprek te volgen.

 • Hieronder bespreken we ze per besturingssysteem.
 • Het is daarom verstandig om mobiele nummers in te stellen, daar vaste telefoons meestal geen sms'jes kunnen ontvangen.

Eenvoudige bediening

Het schillen kost zo een stuk minder inspanning. In het weekend van tot Zo doe je dat! Met Storytel haal je de Spotify voor luisterboeken naar je telefoon. Op werkdagen zitten we van tot voor je klaar. Je gaat naar je Instellingen en klikt dan op het tabblad Simkaart.

Zo kan je bijvoorbeeld internetten en whatsappen. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo, beste mobiele telefoon voor slechtzienden. Onze producten hebben een ding gemeen: ze helpen u om uw dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren. Pixelparty bij Google. Vermeld daarin meteen je naam, dan kunnen we je nog sneller helpen. Vanaf versie 4.

Puntjes op je scherm

Deze producten heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 12 event oktober 16, Een headset voor mobiele telefoons maakt bellen zonder gebruik van hand en arm mogelijk. Wat is de juiste keuze? Hoe werkt het?

Wie we zijn Hoe je ons bereikt. Ja, je kan je plastic simkaart verwisselen voor eSIM. Hoe werkt het. Na kleine tattoo betekenis waarderen we je tegoed binnen 5 minuten op? Tot slot is er Blind-Droid-Wallet, een scanner voor bankbiljetten. Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM.

Onafhankelijk met onze telefoons voor slechtzienden en slechthorenden.

Laat dit dan aan ons weten. Grote toetsen. Weergave en tekstgrootte Met deze instelling kun je de tekstgrootte van alle tekst aanpassen.

 • Zo heb jij voor een scherpe prijs een toptelefoon voor je Sim Only abonnement!
 • Om GSMinfo.
 • VoiceOver De VoiceOver-functie spreekt onderdelen die je op het scherm ziet uit.
 • Vind je het lastig om in groepen een gesprek te volgen?

Meld je aan voor de GSMinfo. Naar overzicht. Dan Brighter and Bigger dat een extra sterke loep heeft. Would you rather see it in English. Hierdoor hoor je diegene nt wat beter. Facebook Twitter LinkedIn. Het lijkt er nu op dat we eindelijk beeld krijgen op 30 september, beste mobiele telefoon voor slechtzienden.

Wat is belangrijk?

Lees meer. De telefoon is volledig ingericht met speciaal geselecteerde apps en extra toegankelijkheidsfuncties zoals talkback spraakondersteuning en een vergrootglas. Als je de functie inschakelt, tik je vervolgens drie keer op het scherm om iets uit te vergroten. Zo tik je steeds het juiste nummer in en navigeer je vlot door het menu.

Je telefoon heeft aardig wat instellingen voor als je niet of minder goed ziet. Headset voor mobiele telefoon. Natuurlijk willen deze mensen ook gebruik kunnen maken van een smartphone of tablet. Bestel nu je Sim Only.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.11.2020 18:24 Johanneke:
   Die laatste zijn handig omdat de toetsen automatisch geblokkeerd worden bij het dichtklappen. Je houdt het biljet voor de camera en de app noemt het bedrag op het betaalmiddel.

   17.11.2020 01:01 Gersom:
   Met Storytel haal je de Spotify voor luisterboeken naar je telefoon.

  Ten anker

  Vond