• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Antikraak bedrijfsruimte huren tilburg

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Riemke
Bekeken: 198

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meer over deze regeling vindt u bij de besluiten van het college. Vul dan een blanco aanmeldformulier in. We vragen van jou om netjes om te gaan met het pand en de woon- of werkruimte.

Wij beheren diverse types vastgoed: van bedrijfshallen, kantoorpanden en woningen tot gevangenissen, ziekenhuizen en kerken. Graag ontvangen wij naast je persoonlijke gegevens ook jouw motivatie om een woon- of werkruimte via VPS te zoeken.

Dat betekent dat wij je betaalbare en vaak aantrekkelijke woon-, atelier- en kantoorruimtes kunnen bieden. Wil je direct werkruimte in Tilburg? Geen passende ruimte gevonden in ons antikraak aanbod? Alle werkruimtes Bedrijfsruimte Kantoorruimte Bruikleenwinkels. Dit gaat als volgt:.

Wij stellen echter wel een aantal voorwaarden aan jou als gebruiker. Mariaschool tot paaldansstudio Van rooms-katholieke meisjesschool tot een paaldansstudio, antikraak bedrijfsruimte huren tilburg, het was hier gehuisvest? We helpen je graag verder. Heb je vragen over Interveste of over onze woon- of werkruimtes?

Als u uw pand heeft gemeld dan zal een advies tot ontruiming dringender zijn, antikraak of tijdelijk. Interveste heeft een breed "te huur" aanbod van kamers en huurwoningen, omdat u kunt aantonen antikraak bedrijfsruimte huren tilburg u stappen heeft gezet om leegstand tegen te huis te koop duitsland. Deze ondernemers kunnen hun bedrijf dan tegen zeer voordelige tarieven huisvesten.

Leegstandsverordening De leegstandsverordening  is van toepassing op de volgende gebieden: de bedrijventerreinen Kraaiven, Loven en Kanaalzone de linten Korvel en Besterd een deel van de Binnenstad Als uw pand leeg staat, moet u dit melden. Geen passende ruimte gevonden in ons antikraak aanbod?
  • Hulp nodig?
  • Meld je online aan als zoeker Ben je op zoek naar iets specifieks en kun je dit niet vinden in ons antikraak aanbod? Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Wij beheren diverse types vastgoed: van bedrijfshallen, kantoorpanden en woningen tot gevangenissen, ziekenhuizen en kerken. Alles ingevuld? Opdrachtgevers zoals gemeentes, de overheid, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedeigenaren komen bij ons voor onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van leegstandbeheer.

Wordt uw pand gekraakt en heeft u aangifte gedaan, dan adviseert de gemeente over de ontruiming van het pand. In ons antikraak aanbod vind je verschillende ruimtes waar je tijdelijk in kunt wonen of werken. Wij vragen van jou een hoge mate van flexibiliteit.

  • Sorteer op:. Vul het interesseformulier in.
  • Wij beheren diverse types vastgoed: van bedrijfshallen, kantoorpanden en woningen tot gevangenissen, ziekenhuizen en kerken. Als uw pand leeg staat, moet u dit melden.

Doet u geen melding over de leegstand, dan kan de gemeente een boete opleggen. Opdrachtgevers zoals gemeentes, zorginstelling. Vele organisaties gingen u al voor. Sorteer op:. Alle artikelen Interveste Club van antikraak bedrijfsruimte huren tilburg Zakelijk. Antikraak aanbod van VPS Nederland. Subsidie leegstaande winkelpanden Om leegstaande panden in winkelgebieden sneller in te vullen, verstrekt gemeente Tilburg subsidie.

VPS Nederland helpt je graag aan een betaalbare, tijdelijke woon- of werkruimte. Deze voorwaarden vind je in het linkerblok. Je komt dan in ons bestand te staan. Interveste is in staat om uw leegstand een tijdelijke, nieuwe invulling te geven om zo waardevermindering en een verminderde kans op verhuur of verkoop tegen te gaan.

Interveste levert maatwerk en innovatieve oplossingen bij herbestemming, maar ook met de eventuele lasten voor de eigenaar. De gemeente zal rekening houden met het publieke belang, herontwikkeling en herstructurering in Nederland.

Zakelijk contact Ik heb vastgoed Antikraak Tijdelijke verhuur Deeldiensten. Als uw pand leeg staat, moet u dit melden. Help mij antikraak bedrijfsruimte huren tilburg.

All Categories

Zoek je een betaalbare woonruimte of werkruimte waar je tijdelijk gebruik van kunt maken? Samen met jou zorgen we ervoor dat het pand en de omgeving hun representatieve karakter behouden, terwijl jij de ruimte tijdelijk kunt gebruiken om te wonen of te werken.

In ons antikraak aanbod vind je verschillende ruimtes waar je tijdelijk in kunt wonen of werken. Leegstandsverordening De leegstandsverordening  is van toepassing op de volgende gebieden: de bedrijventerreinen Kraaiven, Loven en Kanaalzone de linten Korvel en Besterd een deel van de Binnenstad Als uw pand leeg staat, moet u dit melden.

Interveste leegstandbeheer en antikraak is uw dienstverlener voor antikraak wonen, tijdelijk beheer van leegstaand vastgoed en tijdelijke verhuur. Je bent flexibel ingesteld Wij antikraak bedrijfsruimte huren tilburg van jou een hoge mate van flexibiliteit? De belangrijkste punten uit de regeling zijn:. Hulp nodig. Inloggen Inschrijven. Onze artikelen over Tilburg Fotografe van het nachtleven Liselotte's bedrijf Koektrommel Studio is antikraak gevestigd in een pand beheerd door Interveste.

Hoe kom je in aanmerking voor een tijdelijke woon- of werkruimte, antikraak bedrijfsruimte huren tilburg. Tijdelijke werkruimte biedt ondernemers de mogelijkheid om goedkope bedrijfsruimte te huren op soms unieke locaties.

Leegstandsverordening

Dit geldt voor alle niet-woningen zoals winkelpanden, kantoren en bedrijfshallen. Hoe kom je in aanmerking voor een tijdelijke woon- of werkruimte? De subsidie kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar  subsidies tilburg.

Als een pand bij antikraak bedrijfsruimte huren tilburg wordt opgezegd door de eigenaar, moet u dit melden. Als uw pand leeg staat, informeren wij je zo snel mogelijk en christelijke teksten huwelijk we ons best om je een vervangende ruimte aan te bieden. Woningzoekenden kunnen bij Interveste een antikraak kamer of een antikraak woning huren bruikleen .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0