• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren whirlpool

Gegevens
Gemaakt door: 10.01.2021
Auteur: Selene
Bekeken: 607

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Er zou iets tussen de trommel en kuip kunnen zitten, schijn met een zaklamp door de gaatjes van de trommel, misschien kunt u dan zien of er iets tussen zit. Maar, op dit moment kom ik niet verder. Soms kan de oplossing eenvoudig zijn.

Wij hebben een wasmachine van AEG, de Lavamat , met vergelijkbaar lawaai.. Overigens kwam ik er daardoor achter, dat als ik de trommel omhoog duw vanaf de binnenkant, ik hem volgens mij een beetje kan bewegen ten opzichte van het rubber bij het deurtje.

Ik heb trouwens een Bosch wasmachine. Ik zie niets zitten, als ik kijk via het gat van het element. De ophanging waar de trommel in hing waren kunststof beugels die waren uitgesleten. Onze Whirlpool Denver maakt harde geluiden bij het centrifugeren, zo hard dat het door het hele huis hoorbaar is. Wanneer mensen erg aandringen of erg hun best doen om iets te verkopen klopt er meestal iets niet.

Gebruikt is ook een gok! Draai dan aan de stelvoetjes onder de wasmachine tot de luchtbel wel in het midden hangt? Wanneer gebruik ik trillingsdempers. Jan Algemeen beantwoorder Moderator. De wateruitlaat zit onder wat?

Bij gewoon wassen is alles normaal.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Heb je alle mogelijkheden in dit artikel doorgenomen, maar staat jouw oplossing hier niet tussen? Wel heel veel naar voren en achter maar dat is normaal denk ik. Sowieso als je het moet laten doen, maar ook als je het zelf doet lukt het lang niet altijd. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Repareren of nieuwe kopen? De hele trommel, inclusief buitentrommel?

 • Voor Een grote natte handdoek weegt zwaar en kan hierdoor de trommel ongelijk belasten.
 • Een repair cafe is een mogelijkheid als je het ding goed vervoeren kan.

Als je trommel een duwtje gaf hoorde je de lagers reutelen. Beste Robert, als je bedoelt dat de wasmachine herrie maakt bij het centrifugeren! Ook kan de trommelkruis gebroken zijn dan schuurt de trommel tegen voor kant van de bak. Heb je al de tips bekeken op onze problemen pagina.

Onthoud dus goed dat ze alleen bij harde vloeren werken.

Maak hier je gratis

Met een beetje geduld kun je hem er wel uitpeuteren. Om dit op te lossen moet je de wasmachine open maken. Heeft de luchtbel een afwijking?

Indesit w wasmachine maakt lawaai en trilt. Er ontstaan snelle wisselingen van druk in je waterleiding die het geluid wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren whirlpool. Een bh-beugel of een munt kan tussen simpel voicemail uit trommel en de kuip komen.

Het resultaat verschilt vaak weinig en je hebt minder herrie en het vreet minder stroom. Als er iets tussen zit dan verwijderen via de opening van het verwarmingselement of via de opening waar de afvoer op de kuip zit. Voor de zekerheid nog even het cijferige servicenummer van de machine geven zodat het misschien op te zoeken is.

Repareren of nieuwe kopen?

Wiersum Wij hebben met gebruikte spullen altijd goede ervaringen gehad maar gaan wel af op de persoon die hem wil verkopen en met name de reden dat zij iets wegdoen. Als de wasmachine een afwijkend geluid maakt kan dit verschillende oorzaken hebben.

Die beschadigt niet alleen je machine en je wasgoed maar het maakt ook een enorm kabaal.

 • Als je wasmachine wiebelt en geluid maakt, controleer je eerst of de wasmachine waterpas staat.
 • Rammen met kunststof hamers, het lager verhitten met een brander en raggen met schroevendraaiers: het ding ging nergens heen.
 • Gebruiker status.
 • Het is aan te raden dit door een vakman te laten doen.

Maar het was een Philips. Vandaag weer de trommel gecheckt, Hij heeft geen millimeter speling naar links of rechts en ook niet naar boven en onder. Ik heb het verwarmingselement eruit gehaald, wasmachine maakt veel lawaai bij centrifugeren whirlpool in het water staat een klein clipje recht omhoog.

Soms is echt handiger om iets nieuws te kopen. Enter your username or e-mail address. Zanussi ZE12 wasmachine maakt lawaai. Forum Witgoed Wasmachine maakt een hard geluid. Bovenaan Onderaan. Zo hebben wij 18 jaar geleden een Bosch wasmachine van 1 jaar oud voor gulden overgenomen van een echtpaar die het huis leeg moest ruimen van doorschakelen vaste telefoon naar mobiel xs4all overleden moeder.

Op 6 mei schreef Fuzzbass : Meest waarschijnlijke is idd een voorwerp bh-beugel, schroef, munt tussen de trommel en de wand. Het gevolg is een bonkend geluid tijdens het centrifugeren. Af en toe loopt de trommel 'vast', je kan hem dan niet soepel meer draaien, maar de andere kant op lukt nog wel.

Hoor je die er weer in te kunnen krijgen. Maar ja ze moeten meegaan met de mobiele telefoon die ook maar drie maanden meegaan. Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 01:04 Cinderella:
   We hebben de machine tot afgelopen najaar probleemloos gebruikt en eigenlijk was hij nog niet kapot, maar werd wel minder en daarom hebben we met hoge korting een moderne nieuwe Bosch gekocht. Lieze Wasmachinespecialist.

   11.01.2021 20:01 Saber:
   Leg een waterpas op je wasmachine en controleer of de luchtbel tussen de 2 streepjes hangt.

  Ten anker

  Vond