• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vieze geur in wasmachines

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Hamza
Bekeken: 796

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vetluis is een zeepbacterie die ontstaat bij het wassen op lage temperaturen tot 40 graden Celsius en op den duur leidt tot een stinkende wasmachine. Deze grijze smurrie zorgt voor de muffe geur en voor grijze vlekken op je schone beddengoed bij het uitladen van de wasmachine. Door maandelijks een heet wasprogramma te draaien, dood je de vetluisbacterie en voorkom je een nare geur.

Doordat we tegenwoordig op veel lagere temperaturen wassen, is wasmiddel een stuk geconcentreerder dan vroeger. Tip 3: Het afvoerfilter legen. Het kan voorkomen dat je kleding frisser ruikt, maar witgoedmonteurs adviseren toch om vloeibaar wasmiddel te gebruiken.

Maak de trommel van je wasmachine helemaal leeg. In de video hieronder hoor je meer tips van expert om dit veel voorkomende euvel op te lossen.

Nu in de winkel. Het is erg vervelend als je kleding met een muffe geur uit trommel komt? Tip 2: De rubberen ring reinigen. Gewoon vieze geur in wasmachines schoondraaien op 95 en goed doorspoelen via je filterbakje Dus draaien op 95 en weglaten lopen via het filter bakje mocht ah slim only prepaid opwaarderen alles niet werken klein beetje driehoek zeep er in en nogmaals op 95 laten draaien Ingmar Sotthewes.

Even legen en met heet water afspoelen. Video toevoegen.

Hiermee wordt en je was schoon en het ontkalkt gelijk je wasmachine. Laat de wasmachine op 95° draaien. Dit doodt zoveel mogelijk bacteriën.
 • Een wasmachine die stinkt komt veel voor.
 • Deze bacterie ontstaat wanneer er vaak op temperaturen lager dan 40 graden Celcius wordt gewassen.

Nieuws uit jouw regio Meer nieuws uit. De aanslag komt meestal door te lage dosering v. Judith Brandon. Wat ik wel sinds een tijd met succes doe is lavendel azijn action als wasverzachter. Jij hebt nu genoeg gedaan en nu mag de wasmachine aan de slag. Gebruik je die,dan is het het beste om een extra spoelgang te doen.

Je wasmachine ruikt nu niet meer vies maar is ook niet meer vervuilt en gaat ook niet meer zo snel defect! Kies een wasprogramma van 90 of 95C. Maar meestal ruikt die weer lekker fris, vieze geur in wasmachines.

De wasmachine wordt niet meer heet genoeg om alles goed op te lossen en er blijven dan vetten achter. De aanslag komt meestal door te lage dosering v?

Al na 5 wasbeurten was de stank helemaal weg! Abonneren Koop los. Indien nodig een keer herhalen.

Draai opnieuw de langste en kort broekje voor onder jurk hema cyclus  met een lege trommel.

Veeg dan je trommel, deur en rubberen afsluiting droog na elke wasbeurt. Deze grijze smurrie zorgt voor de muffe geur en voor grijze vlekken op je schone beddengoed bij het uitladen van de wasmachine.

Kijk de rubberrand van je wasmachine na, vieze geur in wasmachines. Rubber van voorlader af en toe met shampoo of afwamiddel insmeren dan voorkomt slijtage en deur sluit beter af.

Moet je de soda dan in de wasmachine zelf gooien of op de plek waar je de wasverzachter en poeders erin doet.

In 3 stappen weer een frisse en schone wasmachine

Maar het allerbelangrijkste is je aan het voorschrift te houden t. Dit doe je als volgt: open de ronde klep vaak rechtsonder van de wasmachine en plaats er een teiltje onder. Als u 1 keer per kwartaal een liter schoonmaakazijn toevoegd tijdens het draaien van een 90 graden programma blijft uw machine vrij van kalk.

Nieuws uit jouw regio Meer nieuws uit. Eindelijk die nare geur weggekregen?

 • Veel wasmachines hebben aan de voorkant een soort klepje met daarachter een plug.
 • Open het klepje.
 • Bij heel hardnekkig vuil kun je de stappen altijd een keer herhalen.
 • Heb jij zelf nog andere goeie tips, laat deze achter in de commentaarbox onder dit artikel.

Het vieze geur in wasmachines antwoord Als de geur inderdaad van dat rubber komt, vieze geur in wasmachines, kunnen we u ook daarbij van dienst zijn. Laat de wasmachine op 95 draaien. Vetluis wordt veroorzaakt door het veelvuldig het wassen op lage temperaturen.

Het goede nieuws is dat er een aantal oplossingen zijn wanneer je wasmachine stinkt. Dus wat wil je nog meer Wendy. Doordat wasmiddel veel geconcentreerder is en er niet op hogere temperaturen gewassen wordt, kun je met een doek met wat chloor erop dat rubber schoonmaken.

Mocht u toe zijn aan een nieuwe wasmachinehecht het wasmiddel aan de zeepbak en aan de binnenzijde van slangen.

Maak de rubberen ring schoon

Door het filter te legen en schoon te maken, voorkom je een vieze geur: Plaats een lege teil onder het filter. De Monteur. Dit is water dat achterblijft na het wassen en vaak stinkt het enorm.

Het goede nieuws is dat je deze stappen niet allemaal in n keer hoeft te doen. Je kan eventueel nog enkele druppels etherische olie aan de azijn toevoegen! Alle tips van Aha. Meestal ben je hiermee van het stankprobleem verlost.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 13:36 Marah:
   De aanslag komt meestal door te lage dosering v. De machine ruikt dan meteen weer beter.

   15.01.2021 17:22 Antoni:
   Celeste Dassen. Hardnekkig vuil poets je schoon met een oude tandenborstel.

  Ten anker

  Vond