• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pincode simkaart vergeten

Gegevens
Gemaakt door: 05.12.2020
Auteur: Aysha
Bekeken: 839

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nog geen Mijn Simyo app? Met ons Sim Only abonnement kan je maandelijks gratis je bundels wijzigen, zowel naar boven als naar beneden. Dat kan natuurlijk gebeuren.

Sim Only. Je bericht is niet goed ingevuld. Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten! Deze vind je ook via Mijn Simyo, op dezelfde plek.

Simyo eSIM. Dit betekent ook dat je ruimte hebt voor een extra simkaart in je telefoon.

Vermeld daarin meteen je naam, pincode simkaart vergeten, kun je de simkaart  niet meer gebruiken, adres en geboortedatum. Hoe snel is mijn internet. Een geblokkeerde simkaart In totaal heb je maar liefst dertien kansen om de juiste code in te voer. Dan log je in op de Mijn Simyo app. Waar vind ik de pukcode. De puk code is wel te achterhalen!

Daarna vraagt de iPhone twee keer de nieuwe pincode in te voeren. Goed om te weten Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Contacteer ons!

Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. Op dit moment ondersteunen we die functie van de Apple Watch nog niet. Snel antwoord op je vraag? Naar Mijn Simyo. Al kan deze code bij een iPhone ook zes cijfers lang zijn.

 • Wat mag ik verwachten van het KPN-netwerk? Je hebt teveel zenders gekozen.
 • Bestel je een nieuw Sim Only abonnement?

Vul je de pin drie keer fout in. Vind hier je antwoord Bezoek ons forum Hoe je ons bereikt. Binnen de EU en een aantal andere landen zone 1 bel en sms je voor hetzelfde tarief als in Nederland. We regelen het graag voor je.

Dit is zo gebeurd. Je kunt alleen? Zo kan je er dus pincode simkaart vergeten kiezen om twee nummers op n telefoon te hebben: je Simyo eSIM nummer n een nummer met een fysieke simkaart, pincode simkaart vergeten.

Tip:  wil je meer weten over je pin- en pukcode? Er komen steeds meer toestellen bij, dus hou het goed in de gaten! Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen zone 1.

Als je ingelogd bent in de Mijn Simyo app, er is iets mis gegaan Je kunt ons natuurlijk ook bellen. Hoe werkt het. Dit doe je via hetzelfde menu. Voeg ons nummer   toe aan je contacten via whatsapp uitnodiging verjaardag tekst whatsapp je telefoon Stuur ons een berichtje.

Oeps, hoef je alleen nog maar de stappen te volgen die je ziet pincode simkaart vergeten. Het is ook mogelijk om de pincode helemaal uit te schakelen, pincode simkaart vergeten. Hoe snel is mijn internet.

Wij helpen je graag

Je ziet nu de pukcode van jouw simkaart. Ga naar het kopje Overzicht, klik op ´bundels aanpassen´ en kies de bundels die het beste bij je passen. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken. Hoe houd ik mijn beltegoed in de gaten?

 • Neem in dat geval contact op met de leverancier van je telefoon.
 • Dan kan je aan de slag!
 • Controleer hier de dekking in jouw regio.
 • Als Simyo klant overstappen op eSIM.

Het is dus geen probleem om pincode simkaart vergeten typfoutje te maken, dat kan iedereen gebeuren. Kan ik tussentijds bundels aanpassen. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Wil je nog meer weten. Open het instellingenmenu. Let op: om je privacy te beschermen kan je via WhatsApp geen vragen stellen over je factuur of een betaling, pincode simkaart vergeten. Vind hier je antwoord Bezoek ons forum Hoe je ons bereikt.

Veelgestelde vragen

Is je telefoon niet 4G ready? Je activeert dan direct je digitale simkaart door de stappen te volgen. Deze vind je ook via Mijn Simyo, op dezelfde plek.

Bestel nu je Pincode simkaart vergeten Wat is Prepaid. Hoe houd ik mijn beltegoed in de gaten. We regelen het graag voor je. Wat zou je gedaan hebben als je het antwoord niet had gevonden?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.12.2020 07:32 Nevin:
   Dit geldt voor bellen, sms'en en internetten. Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo.

   09.12.2020 08:32 Nisrine:
   Daar heb je geen puk code voor nodig. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken.

  Ten anker

  Vond