• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Onkruid verwijderen met azijn zout en afwasmiddel

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Annabelle
Bekeken: 433

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bladluis bestrijden op planten Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Ja Nee. Water besparen met regenwater. Dirk 3 min leestijd. Privacy Gebruikersvoorwaarden. Ongelezen bericht door toselien » 12 sep Kokend water over het onkruid gieten! Over ons Categorieën.

Ongelezen bericht door [email protected] 12 sep Ongelezen bericht door Jet 12 sep Kokend water erover gieten. Spuiten als het droog is en de zon schijnt. Ongelezen bericht door daliha 12 sep Heel leuk: ook van wurmen die snachts omhoog kruipen?

Ook onkruid grotendeels uit de voegen kunnen spuiten. Ongelezen bericht door [email protected] » 12 sep Ik zie allerlei soorten gif voorbij komen.
  • Ongelezen bericht door druifie » 12 sep Die probeer ik alsnog met schilmes te verdelgen.
  • Klik hier om te abonneren op nieuwe reacties. Ongelezen bericht door Geip Suusje » 12 sep

Gerelateerde artikelen

Nieuw op het Radar Forum: de categorie Tips. In dit artikel: Azijn als onkruidverdelger gebruiken. Français: tuer des mauvaises herbes avec du vinaigre. Op de lange termijn is schoffelen effectiever dan het gebruik van bestijdingsmiddelen. De meest eenvoudige manier van onkruidbestrijding is natuurlijk met de hand.

Tiếng Việt: Diệt cỏ dại bằng giấm. Was dit artikel nuttig?

  • Ongelezen bericht door Dora3 » 12 sep Begin met het wegplukken van bloemetjes tussen tegels. Toen het nog regenachtig was.
  • Giet de overtollige azijn uit de sproeier en vul hem dan met water.

Het azijnzuur in azijn droogt het onkruid uit, dus door met azijn te sproeien op een dag waarop het onkruid ten minste enkele uren direct zonlicht krijgt droogt de azijn het onkruid nog sterker uit.

Nieuw op het Radar Forum: de categorie Tips! Meer weergeven Vul een sproeier met het mengsel van azijn en afwasmiddel, onkruid verwijderen met azijn zout en afwasmiddel, of doe zo veel in de sproeier als je nodig hebt. Gebruikersportaal Verras me. Alle reacties Antwoorden op mijn eigen reactie s. Voeg afwasmiddel toe.

Ongelezen bericht door Jet » 12 sep Kokend water erover gieten, kost niets en niet schadelijk voor milieu. Als je onkruid doodt op een plek waar je nieuwe gewassen wilt planten kun je waarschijnlijk het beste geen zout gebruiken. Huis-, tuin- en keukenmiddelen gebruiken tegen onkruid is geen goed alternatief voor gewasbeschermingsmiddelen. Uit resten die de spuitbeurt hadden weerstaan.

In een droge periode aanbrengen en klaar. Pas op dat je geen azijnzuuroplossing op je huid krijgt. Als je niet tevreden bent kun je nog een keer azijn op het onkruid sproeien. Nieuw op het Radar Forum: de categorie Tips. Ongelezen bericht door druifie 12 sep Ongelezen bericht door druifie 12 sep Ik doe het sinds 2 jaar met een onkruidbrander.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Schoonmaakazijn is sterker dan witte azijn en appelazijn en bovendien erg goedkoop.

Let op: Het is in Nederland niet toegestaan zout te gebruiken om onkruid te bestrijden. Ongelezen bericht door hansbeenen » 12 sep De oplossing is:Het onkruid overgieten met schoonmaakazijn. Je kunt een sproeier gebruiken om de azijn op het onkruid te sproeien, waarbij je de planten die je wilt behouden voorzichtig vermijdt.

Ongelezen bericht door sjohie 12 sep imre. In behaalde google locatie delen een bachelordiploma milieu- en duurzaamheidswetenschappen aan Western Michigan University.

Erg slecht voor de bijen. Duurzaam wonenTuin. Vul een sproeier met het mengsel van azijn en afwasmiddel, of doe zo veel in de sproeier als je nodig hebt. Nederlandse vertaling door phpBB. Zorg dat je geen andere planten raakt. Ongelezen bericht door Dora3 12 sep Begin met het wegplukken van bloemetjes tussen tegels.

Zodra je onkruid ziet, direct weghalen. Gebruikersnaam of e-mailadres. Azijn doodt planten alleen wanneer ze ermee in aanraking komen.

Ga naar een supermarkt bij je in de buurt en koop een fles gewone azijn. Dit artikel is Azijn is niet altijd een goede optie als je onkruid bestrijdt in een tuin, bloembed of op je terras.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0