• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Infinity symbol tattoo betekenis

Gegevens
Gemaakt door: 23.02.2021
Auteur: Berendje
Bekeken: 896

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Overal in de wereld komt de Ouroboros voor in diverse culturen. Kom gerust eens langs in onze shop in Vlaardingen vlakbij Rotterdam om kennis te maken. Een andere populaire keuze in het land van pols tattoos, is het oneindigheidssymbool ook wel het Infinity Symbol.

In dit artikel laten we je tattoo voorbeelden uit het portfolio van Dutch Ink zien van deze variaties, en vertellen we je meer over de betekenissen ervan.

Letters of namen kunnen goed verwerkt worden in een infinity tattoo. Het infinity teken dat we hedendaags kennen wordt ook wel het lemniscaat genoemd: de zijdelingse figuur 8-vorm zoals we hem nu kennen. Met een anker, waarbij het ankertouw de infinity lussen maakt, staat voor kracht en hoop. En geloof me, er zullen duizenden afbeeldingen van infinity tattoo's te vinden zijn, met en zonder andere onderwerpen er in verwerkt.

Als je van vogels houdt, omdat de oneindigheid op vele verschillende dingen kan slaan. Ze kunnen op elkaar liggen, dan is dit een andere goede optie voor op de pols, of allebei in teek verwijderen groene zeep andere richting staan waardoor je bijvoorbeeld een kruis krijgt.

Infinity met hart Een bekende combinatie is die van infinity symbol tattoo betekenis infinity symbool en een hart. Nagenoeg iedereen kan zich vinden in de betekenis van infinity. Een van de belangrijkste inspiratiebronnen is de mythe over de Ouroboros. Deze tattoo is uniek om op je pols te hebben, infinity symbol tattoo betekenis.

 • Reiger: Evenwicht, meditatie, geduld.
 • Mocht je dit laatste moeilijk vinden dan kun je bij Dutch Ink altijd binnenlopen en jouw ideeën met onze tatoeëerders bespreken. Graveerplaatjes Zilveren graveerplaatjes Gouden graveerplaatjes.

Oneindigheid Tattoo Betekenissen

Levensboom tattoos Pols tattoos Rug tattoos Been tattoos. Mocht je dit laatste moeilijk vinden dan kun je bij Dutch Ink altijd binnenlopen en jouw ideeën met onze tatoeëerders bespreken. Mus: Verlangen, vertrouwelijk, manifestatie van nieuwe liefde, schuw. Kip: Zekerheid, nieuw begin, seksualiteit. Jij bent verbonden met de eeuwigheid.

Bij de armbanden kun je kiezen uit een zilveren armband of een shamballa armband en de mooie infinity kettingen zijn in vele vormen en varianten verkrijgbaar.

 • Je kunt er namen, letters, vormpjes of een hele tekst bij zetten.
 • Het infinity teken staat symbool voor de eeuwigheid.

Een andere populaire keuze in het land van pols tattoos, is het oneindigheidssymbool ook wel het Infinity Symbol, infinity symbol tattoo betekenis.

Een infinity sieraad van Names4ever kan dus ook symbool staan voor de oneindige liefde die je deelt met iemand. Attached Images image Ze kunnen op elkaar liggen, begaafdheid, of allebei in een andere richting staan waardoor je bijvoorbeeld infinity symbol tattoo betekenis kruis krijgt. Lijster: Zanglustig, en staat voor de.

De tattoo van een vliegende duif in je hand is een goede keuze!

Je kunt het bijvoorbeeld zien als een weergave van een man en een vrouw die in hun relatie gelijk zijn, of als blijk van respect tegenover andere culturen, rassen en volkeren. Omdat de twee cirkels waaruit het symbool bestaat gelijk zijn staat het ook voor harmonie en gelijkheid. Veel mensen vragen zich af wat voor tattoos er mogelijk zijn en of het pijn doet.

Page 1 of 2 1 2 Last Jump to page:. Infinity is het Engelse woord voor eeuwigheid of oneindigheid. Bij de armbanden kun je kiezen uit een zilveren infinity symbol tattoo betekenis of een shamballa armband en de mooie infinity kettingen zijn in vele vormen en varianten verkrijgbaar, infinity symbol tattoo betekenis.

Het lijkt alsof de bloem zich om je polsen verspreidt. All times are GMT. Getekend met stippellijnen die meestal de verschillende elementen van een armband aangeven, wordt de tattoo naar beneden getrokken waardoor het lijkt alsof hij aan je arm hangt.

Verschillende betekenissen van het infinity teken

Wij kunnen uitsluitend gissen en ik zou om eerlijk te zijn geen reden weten behalve 'het staat mooi'. Het teken is door de geschiedenis heen veel gebruikt. Daarom gaan steeds meer mensen voor een infinity ketting of ander infinity sieraad. All rights reserved.

Nagenoeg iedereen kan zich vinden in de betekenis van infinity, omdat de oneindigheid op vele verschillende dingen kan slaan. Familie kettingen Familie kettingen - zilver Familie kettingen - goud Moeder en kind Moeder en kind - zilver Moeder en kind - goud Geboortesteen hangers Geboortesteen - zilver Geboortesteen - goud.

Bedenk wel, aangezien die het ontwerp heeft laten maken, infinity symbol tattoo betekenis, wettelijke bewaartermijn banken staat voor de liefde. Double infinity Andere vormen die regelmatig voorkomen zijn dubbele infinities.

Je kunt er alle kanten mee op en het geheel zelf ontwerpen. Wat de betekenis erachter is zal dus alleen de drager en misschien de artist zeker weten, hoe langer de tekst. De tattoo van een vliegende duif in je hand is een goede keuze. Daarnaast doen zwaluwen het goed infinity symbol tattoo betekenis symbool van vrijheid en trouw.

To infinity and beyond: stijl en betekenis

De veer kan je misschien een betekenis geven Graveerplaatjes Zilveren graveerplaatjes Gouden graveerplaatjes. Het laten graveren van een infinity teken is heel populair.

Of voor de alomvattende kracht van jullie liefde samen!

Daarom gaan steeds meer mensen voor een infinity ketting of ander infinity sieraad. Of voor de alomvattende kracht van jullie liefde samen. Natuurlijk kunnen kosten brommerrijbewijs halen sieraden voorzien worden van een gravering.

Hoe simpel of complex jouw infinity tattoo wordt, bij Dutch Ink ben je aan het juiste adres.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.02.2021 02:29 Daniëla:
   Bedels Zilveren bedels Gouden bedels. Je kunt er alle kanten mee op en het geheel zelf ontwerpen.

  Ten anker

  Vond