• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Halve kerstboom aan de muur

Gegevens
Gemaakt door: 24.11.2020
Auteur: Miki
Bekeken: 406

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Fairybell Wall is er al vanaf 2 meter. Afmetingen verpakking: x 14 x 29 cm. De naaldtakken en echte denne

Heeft u een klein appartement of woning en kunt u hierdoor niet eenvoudig een hele kerstboom kwijt? Kerstboom van 91 cm Materiaal: PVC Halve kerstboom zorgt voor eenvoudige montage aan de muur Geschikt voor kleinere woonruimtes of voor extra kerstdecoratie Kerstboom voorzien van 50 witte verlichting.

Utah Connector. Sommige hebben een extra glans en geven een mooie glitter. Showmodel Boom! Kunstkerstbomen verkrijgbaar bij De Boet  Ben je overtuigd van een kunstkerstboom en wil jij dit jaar ook een kunstkerstboom thuis? Alle kerstverlichting op 1 duidelijke site.

Beschrijving: de sticker kan vasthouden aan elk schoon droog oppervlak, takken, zoals muur. Home Ideaworks Halve Muur Kerstboom met verlichting. Deze boom heeft een insteekconstructie. Hoogte cm! Beschrijving : kerstmis 2m dark green ribbon decor kerstboom ornament decoratie holiday party supplies kenmerken : lint gebruikt m.

Kunstkerstboom PVC met sneeuw. Kerstboom voor tegen de muur tezetten Kerstboom neemt weinig ruimte in!! Vlaggenmast Boom 8m - Flash.

Fairybell muurkerstboom 2, 4, 6 of 8 meter hoog / 180/240/450/750 ledlampjes / geen mast nodig

De gelijkmatig verdeelde takken hebben voldoende ruimte voor uw kerstversiering, waardoor het makkelijker wordt om uw favoriete ornamenten aan de boom te hangen. De kerstboom kan prachtig versierd worden met kerstballen, klatergoud en een bijpassend sprookjesl Zuinig, batterij-aangedreven led-technologie, u genieten van de kerstsfeer Nieuw Verzenden.

Het ophangen van de kerstboom is ook heel eenvoudig, aan de achterkant is de boom voorzien van een stevige beugel welke u aan een spijker of dergelijke kunt hangen. Hij is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, ziet eruit als een echte kerstboom en is milieuvriendelijk. Showmodel Boom!

Dit zorgt voor een oogverblindend en feestelijk effect.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Maar een groot voordeel van een kunstkerstboom is dat deze geen naalden verliest. Zuinig, u genieten van de kerstsfeer Nieuw Verzenden. Huren is het antwoord. Bezoek website 15 okt. Delaware Deluxe - PE Boom. Door de sneeuw op de takjes krijg jij een superfijn wintergevoel.

Meest Gelezen

Led gordijn kerst - 3 x 1 meter - warm wit - leds eigenchappen 3 meter lang en 1 meter breed 3 meter voedingskabel kleine. Aantal per pagina 12 24 36 48 De dennennaalden van de Delmonto hebben een witte kern, waardoor het eruit ziet alsof aan elke punt van de naald een sneeuwkristal vastgevroren zou zijn. Met warm LED lampjes!

Levensgrote uitsparing van kerstboom. De halve kunstkerstboom word geleverd met verlichting welke al bij aankomst in de boom hangen, halve kerstboom aan de muur. Met ophang haak boven en onder, deze is zonder verlichting maar ook te leveren met verlichting. De glasvezeltech De stalen poten zorgen voor extra stabiliteit.

Kleine tuin, toch een kerstboom buiten?

Kenmerken: hoge kwaliteit, hoge resolutie, lichtgewicht, eenvoudig op te bergen en mee te nemen voor fotografie, feesten, bars, en Verzenden. Traceer bestelling. Tijdens de.

 • Ontdek de mogelijkheden.
 • Onze medewerkers zijn gecertificeerd en werken veilig en snel.
 • Nieuw in het assortiment van Fairybell zijn muurkerstbomen van 2, 4, 6 en 8 meter hoog.
 • Offerte aanvragen.

Kleine tuin, cm en cm. Deze mooie kunstkerstboom ziet eruit als een echte kerstboom. Delaware Deluxe - PE Boom. Bezoek website Gisteren. Levensgrote uitsparing van kerstboom. De boom staat stabiel op een metalen standaard met 4 armen voor een goede balans. Schrijf de eerste review van dit product. Deze boom is verkrijgbaar in de maten cm, toch een kerstboom buiten, halve kerstboom aan de muur.

Vraag en Antwoord

Kunst kerstboom goud cm. Deze prachtige volle kerstboom met takken ziet eruit alsof hij bedekt is in een dikke deken van sneeuw. Kerstboom in besneeuwde look met kegels h x d cm. U kunt er ook voor kiezen de Fairybell Wall binnen te plaatsen.

Bijvoorbeeld binnen in de gang of buiten bij de voordeur. Overweeg dan de muurkerstboom van acht meter. Algehele Informatie? Veel van onze kunstkerstbomen zijn al voorzien van mooie kerstlampjes?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.12.2020 03:33 Özgür:
   Bestelling of terugbetaling niet ontvangen. Met een halve muurkerstboom zoals bijvoorbeeld de Fairybell Wall muurkerstboom cm Led warm wit bespaart u veel ruimte in of om het huis ten opzichte van een echte of -kunstkerstboom van zes meter hoog.

  Ten anker

  Vond