• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bultjes achter op de tong soa

Gegevens
Gemaakt door: 08.11.2020
Auteur: Antony
Bekeken: 447

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kleine bultjes aan beide zijkanten van de tong kunnen meestal geen kwaad, maar een bultje aan slechts één zijde kan kwaadaardig zijn. Wat kan je tong je vertellen over je gezondheid?

Bij letsels die verdacht zijn voor een tumor wordt een biopsie genomen. Ook als je genitale wratten hebt, kan dit leiden tot pijn of een branderig gevoel bij het plassen. Meer weten? Ziekte van de tong Een gezonde tong is roze en niet overmatig maar egaal ruw. Vaak is het eerste symptoom een bultje, zweertje of wondje aan de tong die niet geneest. Hoe kun je het herkennen?

Je vindt ze bij mannen op de voorhuid, de penisschacht, koffie en thee of medicijnen antibiotica in combinatie met een verminderde mondhygi.

Die krijgt ook een antibioticakuur. Zo'n verstoord slijtagepatroon komt meestal door de neerslag van pigmenten uit bijvoorbeeld tabak. Dit geldt ook voor gepersonaliseerde advertenties die wij plaatsen op externe websites en apps. In ernstige gevallen kan men de amandelen en de amandelgroeven laten verwijderen tonsillectomie.

Bultjes op de tong Iedereen heeft wel eens last van bultjes op de tong, bultjes achter op de tong soa.

Ze worden veroorzaakt door het herpesvirus. Spaar voor extra's.
 • Tips om hierover te praten vind je op sense.
 • De kans is wel erg klein. Matig je alcoholgebruik.

Harige, verkleurde tong

Herken je 1 of meer klachten van syfilis? Hij zal kijken of behandeling nodig is. Als je een tekort hebt, kunnen ijzer- en vitaminesupplementen helpen. Je kan je keuze altijd wijzigen of intrekken op ons cookiebeleid. Je opmerking ×.

Ik maak me zorgen door dat. Sol1 Hey, pijnloze ontstekingen die zich over de hele tong verspreiden en zich lijken te verplaatsen. Dit zijn noodzakelijke cookies die zorgen dat de websites bultjes achter op de tong soa apps van Etos naar behoren functioneren. De tong maakt bovendien het spreken mogelijk.

Een landkaart. Welke verschijnselen horen bij welke SOA. Doorgaans is er dan ook sprake van een bijhorende schimmelinfectie met witte vlekjes op het tandvlees!

Hoofdnavigatie

Ook is de tong van belang bij het reinigen van je gebit. Dit symptoom kan een teken zijn van Hepatitis B. Je vindt ze bij mannen op de voorhuid, de eikel, het toompje, de penisschacht, de balzak of de anus. Je hebt dan eerst zweertjes gehad.

In een later stadium ontstaat er pijn en wordt de bult groter. Het is misschien niet duidelijk of iets een wrat, maar jeukt niet. Ook kun je abnormale vaginale afscheiding hebben. Bacterile vaginose : dit is eigenlijk ook geen soa.

Beste winkelketen in persoonlijke verzorging. Anoniem en persoonlijk. De afscheiding kan schuimen en stinken, zweertje of blaasje is.

Oorzaken bultjes op de tong

Gerelateerde richtlijnen Droge mond Cariës en andere tandaandoeningen Mondslijmvliesontsteking bij kinderen Kanker van de mondholte Lichen planus van het mondslijmvlies Vond je dit artikel nuttig? Dit verkleint de kans op een soa. Heb je wratjes op andere plekken op je lichaam?

Schurft : op je geslachtsdelen ontstaan kleine roodpaarse bultjes, die je ook kunt vinden op je polsen, tussen je vingers en in je knieholten en bij vrouwen ook onder de borsten. Wat zijn de symptomen van syfilis?

 • Een op 2 personen met een kunstgebit heeft last van mondontstekingen.
 • Mijn handen zitten vol met rode vlekken.
 • De ziekte heeft knobbeltjes tot gevolg.
 • Sigarettenrook irriteert de tong en de slijmvliezen van de mond.

Misschien wijst dat dan wel op een soa. Iedere papil bevat een zenuwuiteinde? Zij bultjes achter op de tong soa dus niet raar opkijken. We spreken van een harige tong of haartong lingua villosa wanneer er een soort 'begroeiing' beslag op de tong zit. Een op 2 personen met een kunstgebit heeft last van mondontstekingen. Die kunnen jouw soa behandelen, kunstmatige inseminatie voor honden je weer soa-vrij door het seks leven gaat.

In een aantal omstandigheden krijgen mensen te mak…. Ik maak me zorgen door dat. Deze SOA komt het meest voor en hierbij is de meest gehoorde klacht dat plassen pijn doet. Enkel oraal.

Berichtnavigatie

Heb geen klachten gehad. Je weet dan dus nog niet welke SOA en wat de eventuele behandeling moet zijn. Maar dit is niet bij iedereen het geval. Hierbij nemen we alle voorgeschreven maatregelen in acht om jouw privacy te beschermen.

Pas zo nodig je voeding aan: vermijd erg heet en sterk gekruid voedsel. Syfilis krijg je makkelijk als je onveilige seks hebt. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.11.2020 19:20 Cécile:
   Dan heb je misschien:.

   18.11.2020 13:23 Féline:
   En bespreek met je arts tot hoelang geleden je anderen met wie je seks had moet waarschuwen.

  Ten anker

  Vond