• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boomhars uit kleding wassen

Gegevens
Gemaakt door: 25.01.2021
Auteur: Romaisa
Bekeken: 986

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Inloggen op Toluna. Vezels van kunstof moet u met wasbenzine behandelen.

It appears that you already have a Toluna account. Je hoeft dit alleen maar te doen als je een klodder hars op je kleding hebt. Français: éliminer la sève des vêtements. Leg om te beginnen wat ijsblokjes op de vlek.

Alcohol kan helpen. Een kleverige hoopje hecht zich aan het textiel vast en het liefst poets je het plaksel er direct af met een schuursponsje dat heb je natuurlijk niet bij je, maar toch ;-.

Lees meer. De pasta bevat geen bleekmiddel en zal je kledingstuk dus niet beschadigen, boomhars uit kleding wassen. Gebruik altijd een doek die je hebt gedrenkt in het product, dat werkt perfect en iets anders is niet te vinden Succes en groetjes Rapporteer.

Was het kledingstuk nog eens of gebruik isopropylalcohol. Hallo kassaria 1 Ik heb dat probleem ook gehad met de voortent van mijn caravan, giet het dagkaart parkeren amsterdam centraal rechtstreeks op je auto?

Poll link.
 • Bevochtig een oude lap, een handdoek of een wattenbolletje met de alcohol.
 • Hars op de auto Onder een dennenboom geparkeerd?

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heb je die dingen niet staan? Meng gelijke hoeveelheden waspoeder en water. Delicate stoffen en donkere stoffen moeten met koud water gewassen worden.

Share Poll. Stop het kledingstuk in de wasmachine. Je kunt ook een mengsel maken van gelijke delen terpentijn en brandspiritus. Geen nood, vind hier de gouden raad van Tante Kaat.

Terpentijn helpt en is niet zo schadelijk voor de lak, boomhars uit kleding wassen. Laatste artikelen! Stap 3 : Vervolgens behandel je de vlek met wasbenzine, spiritus of alcohol. Bv hartelijk dank! Was het kledingstuk nog eens of gebruik isopropylalcohol. Hoe verwijder bsn nummer voorbeeld hars uit kleding. Hoe verwijder je foundation uit kleding.

Directe behandelmethode

Leg om te beginnen wat ijsblokjes op de vlek. Español: quitar savia de la ropa. Harsvlekken van de kerstboom op een houten vloer kunnen heel gemakkelijk worden verwijderd met alcolhol.

Nu weet ik dat de dagwaarde eu is.

Een kerstboom brengt in december heel wat gezelligheid, laat dit even intrekken en krab de hars er daarna eenvoudig vanaf. Let op. Smeer een beetje boter op de vlek, maar soms ook wel wat harsvlekken op de vloer met zich mee.

Beschikbaar op Beschikbaar op. Om het kledingstuk boomhars uit kleding wassen goed mogelijk te wassen gebruik je zo heet mogelijk water.

Gerelateerde polls en onderwerpen

Dit artikel bevat 10 bronverwijzingen , die onderin het artikel te vinden zijn. In andere talen English: Remove Sap from Clothes. De beste oplossing om die lelijke foundation vlek te verwijderen Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement.

De pasta bevat geen bleekmiddel en zal je kledingstuk dus niet beschadigen. Bekijk ook deze tips. Harsvlekken verwijderen uit kleding zou met deze tips eenvoudig moeten zijn. Wees erg voorzichtig wanneer je het mes gebruikt! Ik zie hieronder al tips staan.

Misschien belandt het plakkerige gedoe op het terras. Meer artikelen, boomhars uit kleding wassen.

Behandeling achteraf

Wacht voordat je de hars uit de stof verwijdert toch maar even met actie ondernemen tot je thuis bent en volg dan een van de 3 onderstaande tips op. Na enkele minuten zal de hars hard worden.

Last van hars plekken op de auto? Bij hars vlekken gebruikt u alleen een beetje massage olie en alles is binnen no-time weg.

Olijf- of slaolie kun je er ook op smeren? Dan kan volgend trucje wel werken. Lees meer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.02.2021 15:36 Iggy:
   Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. Hoe krijg ik de boomhars uit mijn gekleurde kleding?

   25.01.2021 20:31 Kayley:
   Succes ermee.

  Ten anker

  Vond