• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Airport express configureren met iphone

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Agatha
Bekeken: 231

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het statuslampje op het basisstation knippert oranje. Dit was handig, vooral als je de airport express al eens meeneemt, bijvoorbeeld op vakantie. Herhaal deze stappen voor alle andere basisstations die u gebruikt.

Open iTunes en zet een lekker muziekje op. Gelukkig de oude versie bewaard maar echt bruikbaar is het programma nier meer. Zachte reset Zorg dat het basisstation is aangesloten op het lichtnet. Klik in het AirPort-configuratieprogramma op het symbool van uw basisstation en klikt vervolgens op 'Wijzig' in het venstermenu.

Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Zet een vinkje achter de AirPort-speaker en luttele seconden later hoor je de muziek uit de speakers schallen.

Workshops Door Laura Grootaarts 9 november 2 min. WDS wordt ondersteund door AirPort-configuratieprogramma 5. Update zonder problemen hier. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Hierdoor krijgt u de beste doorvoersnelheid tussen de basisstations en de Wi-Fi-apparaten.

Klik op de knop 'Andere wifiapparaten' en selecteer het basisstation uit de lijst. Werk het primaire basisstation als laatste bij.
 • IP-adres: laat het IP-adres ongewijzigd, tenzij u een IP-adres hebt gekregen van een internetaanbieder of systeembeheerder.
 • UtregCity 13 februari om in de vorige release kon je nog gewoon printers in je netwerk beheren, die mogelijkheid is er ook niet meer… :. Kijk of er een firmware-update is Nadat u het basisstation hebt herstart , selecteert u het basisstation in AirPort-configuratieprogramma voor informatie over het apparaat.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Wanneer het AirPort-configuratieprogramma aangeeft dat de configuratie is voltooid, klikt u op 'Gereed'. Deze router wordt door Apple niet meer verkocht, maar vele mensen hebben hem nog wel in huis staan.

Start het basisstation opnieuw op Open AirPort-configuratieprogramma op de Mac of het iOS-apparaat en volg deze stappen om het basisstation opnieuw op te starten. Klik op de knop 'Andere wifiapparaten' en selecteer het basisstation uit de lijst.

Als het basisstation een Time Machine-reservekopie uitvoert of een harde schijf binnen het netwerk deelt, zorgt u ervoor dat geen enkel apparaat momenteel die schijf gebruikt. Sinds de introductie van iCloud werkte deze optie namelijk niet meer.

Gebruik de schuifjes bij elk, je hoort het effect direct.

 • Ronald 1 februari om Ricardo : de 5 ghz is er nog gewoon.
 • Nergens last van.

Publicatiedatum:   1 juli Aanbiedingen van iCreate. Zie artikel op TUAW. Workshops Door Laura Grootaarts 9 november 2 min. Door uw AirPort-basisstation opnieuw in te stellen, zet u het terug in een toestand waarin u er weer controle over krijgt. Meer informatie Lees hoe u wifiproblemen opspoort op een Mac of airport express configureren met iphone.

MacOS-gebruikershandleiding

Het middelste ledlampje knippert eenmaal per seconde terwijl het apparaat zich in de zachte-resetmodus bevindt. Hierdoor krijgt u de beste doorvoersnelheid tussen de basisstations en de Wi-Fi-apparaten. Kiezen tussen één of meerdere Wi-Fi-basisstations Voordat u extra Wi-Fi-basisstations toevoegt aan het netwerk, moet u overwegen of deze al dan niet nodig zijn. U kunt meerdere Wi-Fi-basisstations met uitgebreid bereik toevoegen om het roamingnetwerk uit te breiden.

Dit biedt ondersteuning voor Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen! Dit kunt u verwezenlijken door het minimum aantal Wi-Fi-basisstations te gebruiken die zijn vereist voor het fysieke netwerkgebied en waar mogelijk Ethernet te gebruiken. Op je stereo of airport express configureren met iphone gebruik je de audio-ingang.

Hoe acrylverf uit kleding AirPort Express?

Apple Footer

Workshops Door Laura Grootaarts 9 november 2 min. Het middelste ledlampje knippert eenmaal per seconde terwijl het apparaat zich in de zachte-resetmodus bevindt. Zachte reset Mac OS X v Harde reset: Zorg dat het basisstation is aangesloten op het lichtnet.

 • Klik op de knop 'Overige opties'.
 • Als u klaar bent, klikt u op 'Werk bij'.
 • Onder in dit artikel vindt u koppelingen naar artikelen waarin wordt uitgelegd hoe u elke methode instelt en configureert.
 • WDS

Kijk of er een firmware-update is Nadat u het basisstation hebt herstartkunt airport express configureren met iphone mogelijk een oudere versie van de firmware installeren. Louis 1 februari om Is die 7.

Als een van de netwerkapparaten niet compatibel is met de bijgewerkte firmware, vindt u dit artikel wellicht nuttig: Wat is de clientmodus.

Blijf op de hoogte met de appletips app, airport express configureren met iphone, die mogelijkheid is er ook niet meer… :, Facebook of Instagram. UtregCity 13 februari om in de vorige release kon je nog gewoon printers in je netwerk beheren, selecteert u het basisstation in AirPort-configuratieprogramma voor informatie e sigaret kopen primera het apparaat?

Mac: gebruik AirPort-configuratieprogramma 6. Dit biedt ondersteuning voor Reset naar fabrieksinstellingen Koppel het basisstation los van het lichtnet!

Belangrijke opmerking voor gebruikers van AirPort Express : als u overweegt om een AirPort Express toe te voegen aan het netwerk om muziek te streamen of om draadloos te kunnen afdrukken.

Zoek naar meer onderwerpen

Zachte reset Zorg dat het basisstation is aangesloten op het lichtnet. Als het basisstation een Time Machine-reservekopie uitvoert of een harde schijf binnen het netwerk deelt, zorgt u ervoor dat geen enkel apparaat momenteel die schijf gebruikt.

Als u binnen vijf minuten geen wijzigingen aanbrengt, keert het basisstation terug naar de eerdere instellingen.

Workshops Door Daan Jeuken 2 juli 2 min? Start het basisstation opnieuw op Open AirPort-configuratieprogramma op de Mac of het iOS-apparaat en volg deze stappen om het basisstation opnieuw op te starten. Harde reset: Zorg dat het basisstation is aangesloten op het lichtnet.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.01.2021 08:41 Turgay:
   On topic : ik vind het een enorme vooruitgang deze interface.

   22.01.2021 00:54 Ayleen:
   Over appletips. Ja Nee.

  Ten anker

  Vond