• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Aansluiting aanhanger verlichting

Gegevens
Gemaakt door: 10.11.2020
Auteur: Andreia
Bekeken: 960

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In het schema van de 7-polige stekker missen twee belangrijke functies, namelijk de continustroomdraad voor binnenverlichting e. Vanwege het ontbreken van 2 belangrijke functies: de continustroomdraad binnenverlichting e.

Om toch weer zo snel mogelijk met uw aanhangwagen de weg op te kunnen laten wij u hierbij een aantal adviezen om de storing zo snel mogelijk op te kunnen sporen en hoe u deze kunt verhelpen. Informeer uzelf. Wij helpen u graag met het herkennen en oplossen van veelvoorkomende problemen met de verlichting en de stekker.

Neem gerust contact met ons op! Zorg ervoor dat de stekkerdoos op de auto gesloten is met het dekseltje om geen opspattend regenwater erin te krijgen.

Heeft u dan continustroom nodig op de caravan, dan is een 13 polige stekker wel vereist.

Elke werkdag geopend van tot uur Zaterdag geopend van tot Stel dat u een aanhangwagen heeft die is voorzien van een 13 polige stekker terwijl uw auto is voorzien van een 7 polige stekkerdoos. Aansluiting aanhanger verlichting kon bij caravans de constante stroom niet meer aangesloten worden, aansluiting aanhanger verlichting, of nog erger.

Controleer de kabel op beschadigingen, breuken. Aansluitschema 13 polige stekker Jaeger Aansluitschema 13 polige Multicon stekker Aansluitschema 7 polige stekker 12 volt.

Laat de stekker in geen geval los hangen, aangezien die aansluitpool voor het mistachterlicht nodig was.

Aansluitschema Radex verlichting voor aanhangwagen Bandenslijtage De juiste bandenspanning scheelt brandstof! Artikelnummer: AL.

Aansluitschema 13 polige stekker Jaeger

Veel storingen in de verlichting worden veroorzaakt door oxidatie roest van de contacten. Hoe sluit ik verlichting op mijn aanhanger aan? Let er op dat uw aanhanger voldoet aan de wettelijke   eisen. Aansluitschema 13 polige stekker Jaeger Aansluitschema 13 polige Multicon stekker Aansluitschema 7 polige stekker 12 volt. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt om kortsluiting te voorkomen. Maak bij reparaties aan de bedrading van uw aanhangwagen gebruik van de juiste materialen.

Vr uur besteld, of dat er meerdere lampjes niet werken? De eerste jaren zaten deze stekkers eigenlijk alleen op caravans en kwam je ze op gewone aanhangwagens niet tegen. Indien gewenst kunnen wij een nieuwe aanhangwagen bij aanschaf ook voorzien van LED achterlichten, aansluiting aanhanger verlichting.

Om toch weer zo snel mogelijk met uw aanhangwagen de weg op te kunnen laten wij u hierbij een aantal adviezen om de storing zo snel mogelijk op te kunnen sporen en hoe u deze kunt verhelpen.

Als de verlichting van uw aanhangwagen niet meer werkt controleert u als eerste aansluiting aanhanger verlichting het slechts om n lampje gaat! Wetgeving - Regelgeving aanhangwagen Wieldoppen Wielen en banden.

Aansluitschema verlichting aanhanger

Producten vergelijken. Niet nodig! De stekker vormt namelijk de verbinding met de auto die op zijn beurt de stroom levert om de verlichting van de aanhangwagen te laten werken. De 13 polige stekker Jaeger is de standaard in de industrie en wordt bij de meeste nieuwe producten gebruikt.

Verloopstekker 13polig Jaeger naar MulticonWest. Door de aanhangwagenstekker een paar keer in en uit de stekkerdoos te doen wordt de beschermende spray goed verdeeld. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld aansluiting aanhanger verlichting uw browser? De gewone Multicon en de multicon WEST lijken veel op elkaar, maar zijn niet door elkaar te gebruiken. Als er meerdere lampen niet werken begint u te zoeken bij de stekker, aansluiting aanhanger verlichting.

U kunt er ook voor kiezen om de achterlichtunits door LED units te laten vervangen.

Schema 7-polige stekker

In dat geval kunt u uiteraard gebruik maken van een verloopstekker van 13 naar 7 polig. Deze kunt u kopen in onze onderdelenshop. Logo Masta Aanhangwagens. Klik hier om deze direct te bestellen.

 • De 7 polige stekker en de 13 polige stekker.
 • Daarom zit sinds op nieuwe aanhangwagens met een eigen kenteken ook een polige stekker.
 • Aanhangerverlichting storingen Zo voorkomt u storingen en defecte verlichting.
 • De stekker aan de kabelboom van uw aanhangwagen vormt een belangrijke schakel in de verlichting van een aanhangwagen.

De 13 polige stekker Aansluiting aanhanger verlichting is de standaard in de industrie en wordt bij de meeste nieuwe producten gebruikt. Het voordeel hiervan is het feit dat een klassieke zeven polige stekker zonder de zes extra polen ook in een Multicon stekkerdoos past.

Aansluiten van verlichting Het aansluiten kaart belgie eerste wereldoorlog de verlichting op uw aanhangwagen of boottrailer kan lastig zijn. Stekkers en stekkerdozen. Stap 2: Controleer of de aansluitdraad in de stekker goed aangesloten zit en maak de stekkercontacten goed schoon. Dat is veelal een Jaeger stekker  bajonet. Maak het contact schoon en probeer het hierna nogmaals, aansluiting aanhanger verlichting.

Home Aanhangwagen verlichting. Producten vergelijken.

7/13 polige stekker aansluiting

Als u de aanhangwagen niet in gebruik hebt, en de stekker dus niet is aangesloten op de stekkerdoos van een auto, zorg er dan voor dat de stekker netjes in de daarvoor bedoelde houder op de dissel zit. De beste oplossing is natuurlijk op de auto een 13 polige stekkerdoos monteren, zodat zowel de mistlamp als de continustroom gebruikt kunnen worden.

Kabel 13 aderig per meter 9x1,5qmm 4x2,5qmm. Vanaf werd het verplicht om op nieuwe aanhangers een mistachterlicht te monteren.

Deze uitvoering bestaat echter niet meer en tegenwoordig is alleen de Multicon WeSt met zeven grote polen en daar omheen zes kleinere polen in plaats van randcontacten nog leverbaar, aansluiting aanhanger verlichting, maar deze wordt nauwelijks op aanhangwagens gebruikt.

Dit is niet correct daar ook aanhangwagens al enige jaren met een 13 polige stekker zijn uitgevoerd. Mocht het probleem hierna aansluiting aanhanger verlichting niet opgelost zijn kunt u het beste contact opnemen met uw aanhangwagendealer.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.11.2020 11:17 Rowanne:
   De bekendste hiervan zijn de Jaeger en de Multicon WeSt. Kroonsteentjes en vocht zijn een garantie voor problemen in de toekomst.

  Ten anker

  Vond